Черно море без Макенджиев и Костадинов срещу Арда

„Моряците” тръгват за Кърджали утре сутрин

Черно море без Макенджиев и Костадинов срещу Арда
Отборът на Черно море проведе възстановително занимание на стадион “Тича” във Варна.
 
След него треньорът Илиан Илиев определи групата за предстоящия двубой на “моряците” от турнира за Купата на България с Арда в Кърджали.
 
От 18-те отпадна нападателят Радослав Василев, който получи червен картон в мача със Славия и ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия на БФС.
 
Аут е Мартин Костадинов, който е болен, както и Ертан Томбак и Патрик Андраде, които все още се възстановяват от травми. От групата отпадна и вратарят Благой Макенджиев.
 
Утре рано сутринта Черно море ще отпътува за Кърждали, като ще проведе последната си тренировка преди двубоя с Арда. Мачът от 1/16-финалите от турнира за Купата на България е в сряда, 26 септември, от 16 часа.
 
За главен рефер на срещата бе определен Рюстем Карагарен, а негови помощници ще са Тони Пандарски и Георги Стамболджиев. За четвърти съдия бе назначен Мустафа Шефкет, а за съдийски наблюдател Красимир Стойчев.
 
Групата на Черно море: Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Пламен Димов, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Илиас Хасани, Атанас Зехиров, Кононго, Емил Янчев, Васил Панайотов, Георги Илиев, Аристот Н`Донгала, Дани Кики, Мехди Фенуш, Петър Витанов, Георги Божилов, Мартин Минчев, Жоржиньо.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки