УНИКАЛНО! Три жени родиха от един футболист в рамките на 6 седмици

Саидо Бераино призна две от децата

УНИКАЛНО! Три жени родиха от един футболист в рамките на 6 седмици

Нападателят на английския Стоук Сити - Саидо Бераино, се прочу, но не с футболните си умения.  25-годишният футболист, който е роден в Бурунди, стана баща на три деца от три различни жени в рамките на само 6 седмици, пише "Сън".

 
Според информацията, две от децата вече са признати от Бераино, а третото засега няма вписан баща в акта за раждане, тъй като се чака резултата от ДНК теста.
 
Първото дете е от бившата годеница на Бераино - Стефания Христофору. Момченцето се ражда на 30 май и носи името Коста. Нападателят веднага го признава за свое.
 
Второто дете се появява на бял свят на 15 юли. Негова майка е медицинска сестра в Уолсоу, която е близка на Бераино още от детските му години. Тя ражда момиченце, да коего в момента се водят съдебни спорове, тъй като футболистът не смята, че бебето е негово.
 
На 17 юли се ражда първата дъщеря на модела Челси Ловлейс. Американката дарява Бераино с момиченце на име Аня Мари, а в акта за раждане нападателят е вписан като баща на детето. 
 
Бераино има едва един гол за близо 1000 минути на терена, но за сметка на това за втори път е водеща новина в медиите по цял свят.
 
През януари тази година Саидо се прочу с това, че се появи за мач срещу Манчестър Юнайтед с 24 часа по-рано. Нападателят чакал своите съотборници на паркинга, за да се качи в автобуса. Негов съотборник го забелязал и отишъл да му обясни, че мачът е на следващия ден. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки