Виктория Волей падна от Левски във втората си контрола

Пловдивчани не успяха да вземат нито един гейм от 6 опита

Виктория Волей падна от Левски във втората си контрола

Виктория Волей (Пловдив) загуби от участника в Суперлигата - Левски София, втората си контрола от подготовката за новия сезон в мъжката Висша лига по волейбол.

 

Възпитаниците на треньора Атанас Митрев отстъпиха на по-опитния си съперник с 0:6 (23:25, 10:25, 19:25, 19:25, 18:25, 19:25) гейма в приятелски мач. Спарингът се проведе в София, като двата треньорски щаба предварително се бяха разбрали да се играят 6 гейма.
 
Припомняме, че в първата проверка Виктория Волей победи Берое (Стара Загора) с 3:1 гейма.
 
„Аз съм доволен от контролата, защото момчетата се стараха. Ясно е, че съперникът ни е по-класният тим“, заяви за официалния сайт на Виктория Волей треньорът Атанас Митрев.
 
Следващите контроли за Виктория Волей ще са по време на приятелския турнир, който ще се проведе на 29, 30 септември и 1 октомври в зала „Строител“ в Пловдив. В него съперники ца „викторианците“ ще са домакините от ВК Строител (Пловдив), Арда (Кърджали) и Берое (Стара Загора).
 
Виктория Волей игра срещу Левски София в състав: Георги Димитров (разпределител), Владимир Гърков и Димитър Узунов (посрещачи), Дамян Огнянов и Петър Шойков (центрове), Алберт Албаадж (диагонал), Петко Иванов - либеро (Стоян Топалов - разпределител, Борис Проданов –диагонал, Радостин Георгиев – център и Иван Шойков – либеро).
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки