Половината отбор на Юнайтед срещу Специалния

Голям брой футболисти заеха страната на Пол Погба

Половината отбор на Юнайтед срещу Специалния

Информациите за задълбочаващ се разрив между Жозе Моуриньо и част от играчите на Манчестър Юнайтед валят една след друга. Конфликтът между португалеца и Пол Погба вече не може да бъде прикрит, но халфът не е единственият недоволен от методите и отношението на Специалния.

Според "Дейли Мейл" около Погба се оформя група от играчи, които се бунтуват срещу мениджъра. Първи в този кръг са се присъединили други двама френскоговорещи футболисти на Манчестър Юнайтед - Антони Марсиал и Ерик Байи. Нападателят бе критикуван публично от Моуриньо още по време на лятната подготовка и вече е твърд в искането си да напусне клуба, ако Специалния остане на поста си. Котдивоарецът пък загуби титулярното си място и вече получава все по-малко шансове за изява.

Друг, който не получава възможности въпреки усилията си, е младият халф Андреас Перейра. Люк Шоу, Маркъс Рашфорд и Фил Джоунс също гравитират към тази група. Повечето от играчите са останали много разочаровани от поредните персонални критики, които Моуриньо отправи към свои футболисти след загубата с дузпи от Дарби Каунти в турнира за Купата на Лигата.

Тогава Фил Джоунс изпусна осмата дузпа, а след мача Моуриньо заяви, че е е знаел, че отборът ще има неприятности, когато дойде реда на Джоунс и Байи. Същата вечер португалецът потвърди, че Погба вече няма да бъде втори капитан на отбора.

Маркъс Рашфорд пък си навлякъл гнева на Моуриньо заради това, че не загрявал достатъчно пълноценно по време на срещата от Шампионската лига срещу Йънг Бойс миналата седмица.

Утре Манчестър Юнайтед гостува на Уест Хем в първия двубой от седмия кръг на Премиър лийг, като Моуриньо трябва да направи всичко възможно да върне отбора към победите след двата поредни неуспеха.

Изненада! Жоржиньо може да напусне Арсенал в посока Барса

Поне така твърдят в Испания

Челси ще има нов президент от 2027 година

Изглежда няма да остане твърде много начело на отбора

Белингам спаси Англия (ВИДЕО)

"Трите лъва" избегнаха загуба от Белгия

Арсенал си хареса Морган Гибс-Уайт за лятото

Звездата на Нотингам може да стане "артилерист"

Висшата лига няма друга опция освен да отнеме точки на Челси

Това поне твърди бившият директор на Астън Вила Кийт Вайнс

Голяма чистка в Челси през лятото, много от футболистите са застрашени

Причината е разочароващото представяне

Атлетико (Мадрид) не е готов да плати исканата от Юнайтед цена за Грийнууд

22-годишният футболист се представя силно за Хетафе

Хари Кейн се завърна в Мюнхен

Нападателят се контузи по време на лагер на Англия

Арсенал, Челси и Милан влизат в битка за голмайстора на Спортинг (Лисабон)

Виктор Гьокереш е оценяван на 50 милиона евро

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки