Валверде: Тук всяка загуба предизвиква земетресение

"Има необясними неща", заяви наставникът на Барса

Валверде: Тук всяка загуба предизвиква земетресение

 Наставникът на Барселона Ернесто Валверде все още недоумява защо тимът му допусна две попадения за две минути при загубата от Леганес с 1:2 в сряда.

 
“Мислим за това защо не атакувахме толкова добре при 1:0. Има необясними неща. Трябва да си разясним защо допуснахме два гола за две минути. За да се защитаваш добре, трябва и да атакуваш добре. Обратното също важи. За всеки тим, получил две попадения за минута, това е инцидент. Но е очевидно, че трябва да се подобрим. Същото казвам и след победа. Вече обаче знаем, че тук загубите причиняват земетресения”, заяви Валверде на пресконференцията преди утрешното домакинство срещу Атлетик Билбао.
 
“При загуба има поле за всичко. Не се притеснявам да посоча този или онзи като виновник. Искам да изградя най-добрия отбор, за да побеждаваме. Липса на отношение? Моят състав има невероятно такова. Всички грешим. Както аз, така и играчите. Ще преценим дали да направим някаква промяна за утре. Не вярвам, че има нужда от такава”, каза още баският специалист.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки