Берое победи Левски при U19

Старозагорци с четвърти пореден успех

Берое победи Левски при U19

Отборът на „Берое“ до 19 г. изигра един от най-силните си двубои от началото на сезона и се наложи над „Левски“ с 2:1 в домакинството си от 8 кръг на Елитната група. Това е четвърти пореден успех за тима в първенството.

 

Домакините започнаха по-активно срещата и на няколко пъти застрашиха вратата на съперника. В средата на първото полувреме съдията не отсъди дузпа в полза на „Берое“ след нарушение в наказателното поле. „Зелените“ все пак откриха резултата в 42-та минута, когато Стоян Иванов пусна брилянтен пас към Калоян Петров зад гърба на отбраната. Играчът на „Берое“ финтира стража и прати топката в мрежата от малък ъгъл – 1:0. В даденото от рефера продължение на първата част гостите изравниха след корнер и разбъркване в пеналта. Патрик-Габриел Галчев бе най-съобразителен и прати топката във вратата – 1:1.

 

След почивката домакините продължиха да бъдат по-настоятелни и поведоха отново в резултата. В 52-та минута Христо Иванов бе изведен по левия фланг, центрира в наказателното поле, а там Ивайло Иванов прати топката в собствената си врата – 2:1. Мануел Иванов отбеляза абсолютно редовен гол в 70-та минута на мача и реферът посочи центъра, но след протести от страна на гостите отмени своето решение и отмени попадението. До края на мача „сините“ атакуваха повече, но не създадоха чисти положения пред вратата на Георгиев. „Берое“ организира няколко много добри контраатаки и можеше да запише по-убедителен успех, но до ново попадение така и не се стигна.

 

Така „Берое“ до 19 г. вече има в актива си 16 т. и се намира на 4 място в класирането. В следващия кръг отборът гостува на „Пирин“ в Благоевград. Двубоят е насрочен за 3 октомври от 15:30 ч.

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Първо в NS: Арда се пробва за желан от Левски

Вини Трибуле в радара на "сините"

Берое надделя над Спартак (Плевен) с 3:0 в последната си контрола

Заралии не дадоха шансове на противника си днес

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки