Сензациите в пресата: Кикбосьор се закани да пребие Кешеру

Обертан ще е на линия за мача със Славия, Септември не си търси треньор

Сензациите в пресата: Кикбосьор се закани да пребие Кешеру

Най-интересните теми от българския печат днес, 30 септември:

 

„Меридиан мач”: Кикбосьор се закани да пребие Кешеру 

 

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру има сериозен проблем, обявиха медиите в Румъния. Звездата на комшиите в кикбокса Каталин Морешану се закани да му хвърли здрав бой. Причината за това е яловата игра, която Кешеру показа при равенството на националния отбор с Черна гора. Боецът, който записа 15 поредни победи в SUPERKOMBAT Fighting Championship обяви, че е загубил сериозна сума заради Кешеру. Той заложил парите, че Румъния ще бие с гол на звездата на Лудогорец. Това обаче не се случи, а срещата завърши 0:0. 

„Много съм му ядосан. Ще отида и ще го намеря в съблекалнята", обяви Морешану, цитиран от sport.ro. Кикбосьорът обаче е уверен, че румънските национали ще бият в следващата среща, която е със Сърбия. „Тези са ни абонати. Вижте само какви резултати имаме с тях", заяви здравенякът.

 

„Тема спорт”: Обертан ще е на линия за мача със Славия

 

В края на двубоя с ЦСКА Габриел Обертан изправи косите на треньорския щаб и феновете на Левски. Той падна към страничната линия и се нуждаеше от лекарска помощ. Французинът бе заменен и напусна терена накуцвайки. След края на двубоя обаче Габриел успокои всички, че състоянието му не е сериозно. "Беше масивен крамп, това не е разтежение", каза той.

Обертан ще бъде на линия за следващия двубой на сините. На 7 октомври те приемат на „Герена" Славия. Двубоят е от 19:15 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. След сблъсъка с белите предстои пауза в първенството заради участието на националния отбор в турнира Лига на нациите.

 

„Тема спорт”: Септември не търси друг наставник

 

Президентът на Септември Румен Чандьров говори пред "Тема спорт" във връзка с треньорската смяна в клуба. "Разделяме се с Ники Митов, поне засега Христо Арангелов ще води отбора. Няма смисъл на този етап да назначаваме външен човек. Който и да дойде, ще каже: "Ама то такова е състоянието, този е играч, онзи не е играч". Не ми трябва такова нещо. Засега не планирам да търся друг треньор. Срещу ЦСКА със сигурност ще води Арангелов. Варианти има много, но вече казах каква е реалността", заяви Чандъров.

"За седемте загуби трябва да питате треньорите. Спортно-техническата част трябва да даде обяснение. Аз си имам някакво, нужно беше явно да се вземат някакви мерки, за да се излезе от ситуацията. Нямам притеснение за оставането на отбора в елита. В даден момент ще се вдигнем. Имаме добър отбор. Спадове се случват. Може би при нас стана малко по-дълбоко, но ще излезем от тази ситуация, като бием няколко пъти. Просто така се стекоха обстоятелствата. В някои мачове сме играли слабо, в други бяхме добре, но не ни покри. Като се насъберат толкова неща, не мога да сменя всички играчи. Треньорът прецени, че има нужда от някаква промяна. Никой не е казал, че Митов е слаб треньор, напротив - много е добър. Но обстоятелствата се натрупаха и това натежава психологически и те затормозява", допълни Чандьров.

 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки