Младенов в битка за точки в последния си мач, начело на Дунав

Берое без двама асове в Русе

Младенов в битка за точки в последния си мач, начело на Дунав
Цветомир Младенов се надява да отмъкне точки в последната си среща като старши треньор на Дунав. Това разкри самият той. „Драконите" приемат Берое днес в 15,00 часа. 
 
„Очакваме да спечелим точки, това е най-важно в момента за Дунав. С оглед на изминалите два мача - за първенството срещу Верея и за Купата на България срещу Локомотив (Горна Оряховица), не бяхме чак толкова позитивни в играта и в други аспекти, но си мисля, че имаме шансове срещу Берое.
 
Съперникът ни определено е силен отбор с добър треньор и добри играчи. Надявам се да покажем желание, мотивация и агресия и на тази основа да спечелим точки", коментира Младенов . Той добави, че обратът при дузпите в мача за Купата в Горна Оряховица е сплотил допълнително отбора и изрази надежда, че това ще се отрази положително и на играта срещу Берое. 
 
„Настроението в съблекалнята е много добро. Нямаме някакви катаклизми. Стараем се да подобрим резултатите. Аз се опитвам да си върша работата. В момента най-важен е Дунав. И всеки един трябва да помогне. Нещата видимо не са добре и просто нагнетяването на обстановката отстрани не е добре за отбора. Всеки, който обича тима, трябва да даде своята подкрепа. Ще кажа още веднъж, най-важно е Дунав да излезе от това състояние и да печели точки в следващите мачове", каза още наставникът на „драконите".
 
„Не съм тук, за да преча, а да помогна на Дунав. Поел съм ангажимент да помогна с каквото мога. И го правя с голямо желание. За мен важното е футболистите да играят мотивирано", коментира Цветомир Младенов по повод на слуховете, че това е последният му мач начело на „драконите", след като юношата на дунавци и бивш помощник на Веселин Великов Людмил Киров бе представен за нов треньор. Освен Глаусио да Силва, който е с контузия, всички останали футболисти са здрави и ще може да се разчита на тях за предстоящия двубой.
 
В същото време Берое ще излезе в Русе без едно от откритията на първенството — Ерол Алкан. Централният защитник все още не е възстановен от контузията, която получи в домакинството на Септември. През седмицата той дори пътува до Холандия за процедури и лечението му ще отнеме още известно време.
 
Под въпрос е и капитанът Мартин Райнов, който въпреки че беше включен в групата за гостуването на Хебър за Купата, не влезе в игра. Националът вероятно ще пропусне и гостуването на Дунав. Очаква се да е на линия за мача срещу Локомотив (Пловдив) на 6 октомври под Аязмото.
 
Бразилецът Алфредо наниза хеттрик срещу Хебър, но ще остане резерва, а атаката ще води Мартин Камбуров. Десният бек Иван Бандаловски пък се завръща в състава след като му бе дадена почивка при погрома в Пазарджик за Купата.

 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки