Дунав и Берое не излъчиха победител в Русе (ВИДЕО+СНИМКИ)

Камбуров даде преднина на заралии, Ахмедов оформи крайното 1:1

Дунав и Берое не излъчиха победител в Русе (ВИДЕО+СНИМКИ)

Дунав и Берое не успяха да се победят и завършиха 1:1 в двубой от X кръг на Първа лига. Мартин Камбуров изведе гостите напред в резултата в 40-ата минута, но „драконите” изравниха в началото на второто полувреме чрез Ахмедов.

Срещата започна с домакински натиск, като в 6-ата минута вратарят на заралии Душан Перниш първо парира удар на Балджйиски, а след последвалия корнер спаси и опит на Ахмедов да открие резултата.

Мартин Камбуров получи отлично извеждащо подаване от Боби Цонев, но не успя да преодолее Станислав Антонов, като стражът изби удара на нападателя.



Пет минути преди края на първата част гостите откриха резултата. Бърза контра на Берое започна от Бригидо, той пусна за Камбуров, който този път бе точен, реванширайки се за пропуска по-рано.



Дунав започна вдъхновено след почивката и в 48-ата минута изравни. Балджийски центрира отляво към далечната греда, където Ахмедов спечели въздушния двубой с Александър Василев и заби с глава топката в мрежата.



Камбуров засече центриране от корнер в 53-ата, но над напречната греда, а няколко минути след това Балджийски от Дунав проби отдясно, върна назад за влизащия на скорост Коконов, който от около десетина метра стреля в обсега на Перниш.



В последните минути на двубоя гостите на два пъти можеха да стигнат до победата, но първо Камбуров не затрудни Антонов с удар по земя, а в 90-ата минута Вандерсон направи самостоятелен рейд, който завърши с удар покрай вратата.

Дунав - Берое 1:1
0:1 Камбуров (40)
1:1 Ахмедов (48`)

Дунав: Антонов, Динков, Ковачев, Патев, Васев, Попадийн, Коконов, Станоев, Балджийски, Ахмедов, Ковачев

Берое: Перниш, Меска, Цветков, Камбуров, Цонев, Бандаловски, Василев, Ангелов, Хаджиев, Бригидо, Минчев

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки