ДеАндре Ейтън излезе на сцената на НБА с гръм и трясък

Финикс обаче загуби от Сакраменто

ДеАндре Ейтън излезе на сцената на НБА с гръм и трясък

 ДеАндре Ейтън излезе на сцената на НБА с гръм и трясък, записвайки впечатляващо представяне в първия си мач от предсезонната подготовка, но дори това не бе достатъчно на Финикс. Въпреки страхотната игра на избор №1 в тазгодишния Драфт, Сънс отстъпиха със 102:106 на Сакраменто, където играе избраният под №2 в Драфта Марвин Багли. 

 
 
216-сантиметровият Ейтън остана на една борба от “дабъл-дабъл” с 24 точки и 9 овладени отскочили топки. Роденият на Бахамските острови център впечатли и с 56.3% успеваемост в стрелбата от игра (9/16), както и 75% от наказателната линия (6/8). Бившият играч на колежанския Аризона прекара 30 минути на терена и допълни добрата си статистика с 3 чадъра, 1 асистенция и 1 отнета топка. 
View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
 
 
Джош Джаксън със 17 точки, 6 асистенции и 5 борби, както и Ти Джей Уорън, реализирал 16 точки, бяха останалите силно представили се играчи на Финикс. 
 
Багли игра 24 минути за Кингс и се отчете със 7 точки, 2 борби, 2 асистенции, 1 отнета топка и 2 чадъра. Привлеченият през лятото Йоги Феръл наниза 26 точки за калифорнийци, докато Уили Коули-Стайн и Хари Джайлс добавиха по 14.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки