Левски отрече за интерес към Мартин Луков

Имаме си вратари – цели шест човека, допълниха от „Герена”

Левски отрече за интерес към Мартин Луков
Някой се опитва да вдигне акциите на Мартин Луков на наш гръб, смятат в Левски. Повод за това са поредните информации, че от „Герена" са му хвърлили око и смятат да преговарят с Локо (Пд) за закупуването му.
 
„Да той е бил в сметките ни, но това е минало. В момента си имаме достатъчно вратари - цели шест! В това число влиза и Александър Любенов, който е преотстъпен на Локомотив и се представя много добре там", коментираха от Левски.
 
Освен това „сините" са категорични, че твърдо разчитат и на Божидар Митрев, въпреки отношението на публиката към него. Те не искат да изпадат в ситуацията от преди няколко години, когато Боян Йоргачевич остана почти без алтернатива, след като Пламен Илиев бе продаден в Румъния. „Тогава положението бе страшно, защото имахме само един юноша за заместник на Боян", коментираха на „Герена" пред "Меридиан мач".
 
В момента освен Мартин Полачек, който се наложи като титуляр, Славиша Стоянович може да разчита още на Божидар Митрев, Петър Иванов и Николай Кръстев. Последният бе върнат на „сините" от Ботев (Bp), където решиха, че няма да разчитат на него.
 
На „Герена" тренира и Димитър Шейтанов, след като не успя да си уреди трансфер в Лийдс. Талантът обаче отказва да поднови договора си с Левски и почти сигурно ще си тръгне след Нова година, но и така Левски ще има достатъчно вратари. Конкуренцията между тях дава и спокойствие на Славиша Стоянович, че винаги ще има подготвен човек, който да хвърли в боя, ако титулярът му загуби форма или се контузи.
 
„Имаме и млади момчета в школата, които също вървят добре. Затова на този етап не планираме трансфери на този пост. Това са ни вратарите. Просто се нуждаят от доверие и подкрепа. Всеки един от тях има нужните качества и не е случайно в Левски", казаха още от „Герена".
 
Междувременно стана ясно, че в групата за дербито със Славия ще се завърне Божидар Митрев. Капитанът имаше проблеми с рамото, които не му позволяваха да тренира нормално. Той обаче използва това време, за да подобри играта си с крака.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки