Сензациите в пресата: Големи проблеми в Славия преди Левски

Неделев хвърли в паника „канарчетата"

Сензациите в пресата: Големи проблеми в Славия преди Левски

Най-интересните теми в пресата у нас днес, 6 октомври:

 

„Тема спорт”: Големи проблеми в Славия преди Левски

 

Сериозни кадрови проблеми налегнаха Славия преди мача с Левски утре от 19:15 часа на „Герена". Със здравословни оплаквания са двама от асовете - вратарят Георги Петков и офанзивният халф Галин Иванов. Те са получили контузии в срещата с Ботев Враца (0:1) и според информация на „Тема спорт" са под голяма въпросителна за сблъсъка с Левски. Днес Петков и Иванов ще минат финални прегледи, които ще покажат дали ще могат да играят на "Георги Аспарухов". Доста тежко е положението и в защитата на Славия. И двамата титулярни бекове на отбора със сигурност пропускат гостуването на Левски - Сашо Александров и Димитър Велковски са с контузии. Александров, известен още с прякорите Бодичека и Алвеша, получи разтежение през първото полувреме на мача с Ботев Враца. Велковски пък се контузи по време на загрявката за същата среща. Доскорошният футболист на Локо Пд има стара травма, която го измъчва и може да се подложи на операция заради нея. Аут е и Славчо Шоколаров, който е наказан. Той беше използван като десен и ляв бек срещу Ботев, така че проблемите в тази област са наистина сериозни.

Шансове да стартира като краен бранител има Янис Карабельов. Другият бек пък се очаква да е Тейнур Марем. Той замени на пожар Сашо Александров отдясно в миналия кръг. Роденият в Хасково 24-годишен играч номинално е централен защитник. Под въпрос за Левски е и фланговият футболист Стефан Ашковски, който също може да бъде използван като краен бранител.

"Положението с контузиите наистина е много сериозно, а като добавим и наказанието на Шоколаров, става още по-зле. Ние обаче не сме се предали и ще се опитаме да вземем нещо от Терена". Няма от какво да се плашим", каза треньорът на Славия Златомир Загорчич.

 

„Меридиан мач”: Неделев хвърли в паника „канарчетата"

 

Звездата на Ботев Тодор Неделев вдигна на крак спортно-техническия щаб на жълто-черните на вчерашната тренировка и е под въпрос за домакинството срещу Дунав. Любимецът на бултрасите се оплака от стомашно разстройство и напусна преждевременно заниманието. Доктори и рехабилитатори веднага се захванаха с национала, за да може футболистът да бъде вдигнат за предстоящия двубой на „канарчетата". За радост на треньора на Ботев в групата се завръщат контузените Кристиян Димитров и Радослав Терзиев. За сметка на това в последния момент отпадна Кристиян Добрев. 

 

„Труд”: Тиаго Силва вдигна пета сграда

 

Тиаго Силва се превръща в един от най-успешните бизнесмени от миналите през българския футбол играчи. Бившата бразилска звезда на   ЦСКА вдигна пета жилищна сграда край Порту Алегре. Билдингът е на седем етажа и всеки апартамент струва по 220 000 евро. След като сградата беше открита официално, Тиаго Силва влезе в компанията на стоте най-успешни строителни предприемачи в южна Бразилия. „Доставя ми огромно удоволствие тези начинания. Тепърва навлизам в този бизнес и нямам намерение да спирам. Следващата ми сграда ще бъде на 16 етажа. Тя ще е най-внушителното нещо, което съм правил досега”, разкри Силва. 

Петият бисер в короната на Тиаго Силва се нарича „Армения". Сградата няма нищо общо с бившата съветска, република, а носи името на езерото, до което е разположена. Освен със строителство Тиаго Силва работи понякога и като агент на футболисти. Миналата година главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров му гостува, докато наблюдаваше играчи за „червените".

 

 

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки