Роналдо посочи кой е виновен за скандала с изнасилването

Вижте каква параноя тресе суперзвездата

Роналдо посочи кой е виновен за скандала с изнасилването
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е убеден, че раздуханите обвинения в изнасилване срещу него не са нищо друго освен поредната част от жестокия план на Флорентино Перес – босът на Реал Мадрид, с който строителният магнат се стреми да срине реномето на португалеца.
 
Поне с такава новина излезе римското издание „Ла Република”.
 
Съгласно публикуваната история, окончателният разрив в отношенията между Реал Мадрид и Роналдо настъпил през декември 2017-а. Причината била съдебното дело срещу петкратния носител на „Златната топка” за данъчни измами. Тогава Флорентино Перес не подкрепил звездния си играч, а същевременно CR7 считал, че клубът носи отговорност за счетоводните грешки.
 
Реално това окончателно навело нападателя на мисълта да си търси нов отбор за следващия сезон. Наградите, с които УЕФА отличи най-добрите играчи в Шампионската лига за миналия сезон, както връчваният приз от ФИФА „Най-добрия” (The Best) също подхраниха параноята на португалеца, който не уважи и двете галавечери, очевидно наясно с факта, че Лука Модрич ще го победи.
 
Теорията на „Ла Република” отива дори по-далеч. Според нея Роналдо е убеден, че всичко което се случва (пораженията при наградите, обвиненията в изнасилване, червения картон срещу Валенсия, отдръпващите се спонсори), е форма на конспирация, където Перес без никакво съмнение дърпа конците.
 
„Той със сигурност не е така спокоен и фокусиран, какъвто беше в първите си мачове през сезона”, отбелязва още изданието.
 
В своите 9 зашеметяващи сезона с Реал Мадрид Роналдо се превърна в истинска легенда, след като вкара 450 гола в 438 мача.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки