ШОК В ИСПАНИЯ! Алавес унищожи Реал (М) в 95-та минута (ВИДЕО+СНИМКИ)

Белия балет не можа да вкара в четвърти пореден мач

ШОК В ИСПАНИЯ! Алавес унищожи Реал (М) в 95-та минута (ВИДЕО+СНИМКИ)

Реал Мадрид претърпя шокираща загуба с 0:1 при гостуването на Алавес в осмия кръг на Примера. Единственият гол в мача падна в продължението на второто полувреме. Освен срамната загуба грандът е без отбелязан гол вече от над 360 игрови минути или иначе казано от 6 часа на терена!

Преди това Белия балет, поет това лято от бившия испански селекционер Хулен Лупетеги и напуснат от голмайстора си за всички времена Кристиано Роналдо, падна от Севиля с 0:3, направи нулево реми в дербито с Атлетико и през седмицата загуби изненадващо с 0:1 гостуването си на ЦСКА в Москва от Шампионската лига.

Гостите наложиха преса още в първите минути на срещата, а в 4-ата Бензема пробва далечен обстрел, но без да затрудни вратаря на домакините. Секунди след това и Себайос можеше да се разпише, но Пачеко извади в корнер, а при последвалото центриране Бейл прати близко до гредата.



Удар на Бензема бе избит от голлинията още преди да са минали 10 минути от първия съдийски сигнал.

В средата на полувремето Алавес изравни играта, а Джони Родригес бе изведен на добра позиция, но не овладя качествено.



Несигурна изява на Куртоа в 26-ата пък бе покрита от навременна намеса на Рафаел Варан.

Реал направи няколко опасни атаки до почивката, но без да стигне до гол.



През втората част отново Реал бе по-активен в нападение и атаките към вратата на домакините следваха една след друга, но без точен завършващ удар.

В 77-ата Алавес бе близо до гол, но Джони Родригес стреля покрай гредата, след като проби в половината на „кралския клуб”.

Две по-късно Бейл пробва далечен удар, при който Пачеко не се намеси добре в първия момент, но бързо се реабилитира и улови.



В добавеното време Ману Гарсия шокира гостите, донасяйки победата за Алавес, която е първа за тима от далечната 1931 година насам.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки