Сензациите в пресата: Стоянович залага на палачите на ЦСКА, вдигна мерника на взет от Роси

Агентът на Яблонски пристига в България, Лудогорец не дава на Керчев да играе днес и още…

Сензациите в пресата: Стоянович залага на палачите на ЦСКА, вдигна мерника на взет от Роси

Сензациите в пресата днес, неделя, 07.10.2018 година:

„Меридиан мач“: Стоянович залага на палачите на ЦСКА

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович най-вероятно ще заложи днес в дербито със Славия на палачите на ЦСКА. Не се очаква сръбският специалист със словенски паспорт да прави рокади в състава, победил миналата седмица „червените“ в дербито. Това значи, че Стоянович отново ще заложи на три крила в стартовата си единайсеторка - Кабрал, Паулиньо и Обертан, като последният ще играе зад нападателя. Очаква се в групата да се завърне капитанът на „сините“ Божидар Митрев, който доскоро лекуваше травма. Вратарят обаче отново ще бъде на пейката. В същото време от „Герена“ разкриха, че Славиша Стоянович е напът да вкара един от хората на Делио Роси в черния списък. Става дума за португалеца Филипе Нашименто, който беше купен през зимната пауза за 250 000 евро от Динамо Букурещ, след като за това настоява бившият треньор на „сините“. Стоянович не е особено впечатлен от португалеца. Много е вероятно, ако Нашименто не вдигне формата си, треньорът да поиска освобождаването му по време на зимната пауза, за да се вземе футболист, който да отговаря на критериите му. Припомняме, че „сините“ искат да се разделят и с още един футболист, дошъл в началото на годината от Динамо Букурещ - Ривалдиньо.

„Тема спорт“: Лудогорец не дава на Керчев да играе

Защитникът на Ботев Враца Венцислав Керчев ще пропусне днешното домакинство на Лудогорец. Причината е, че той играе в новака в Първа лига като преотстъпен именно от разградчани, и те не му позволяват да излезе на терена. Това е договорено между двата клуба още при оформянето на договора.

„Тема спорт“: Агентът на Яблонски пристига в България

Агентът на Давид Яблонски ще пристигне в България и ще проведе среща с ръководството на Левски. Причините за предстоящата среща са две. Първата е, че чешкият защитник получи присъда от местен съд за манипулиране на мачове. Той получи 18-месеца условно и бе глобен с 20 хиляди крони (около 800 евро), като, ако не плати санкцията, го грозят 10 седмици затвор. Яблонски планира да обжалва присъдата на по-висока инстанция. Той е един от 22-мата осъдени по избухнал скандал в Чехия през 2013 година за залагане на манипулирани двубои. Бранителят е обвинен, че като юноша на Теплице е помагал на мафиоти с телефони на играчи на други клубове, които да участват в уреждане на срещи. Наред с тези проблеми договорът на футболиста с Левски изтича следващото лято. От „Герена" вече заявиха намерението си контрактът между двете страни да бъде продължен. Предстоят преговори.
Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки