Вече връщат парите от билетите за "75 години Георги Аспарухов"

Фенове на Левски ги събират за благотворителност

Вече връщат парите от билетите за "75 години Георги Аспарухов"

Ръководството на Левски обяви, че фирмата организатор на несъстоялото се събитие "75 години Георги Аспарухов" вече връща парите на закупилите билети за него.

"Пропуските могат да бъдат връщани на адрес: гр. София, ул. "Петър Парчевич" 19 (партер) всеки делничен ден между 10:00 и 18:00 часа. Срокът за връщане на билетите е до 30 октомври", обявиха от клуба.

От фонда Levski Family, който е създаден от привърженици на сините и подпомага благородни каузи, пък обявиха следното: "Членовете на "ПФК Левски - без цензура" спонтанно решиха да даряват невърнатите си билети за несъстоялото се събитие "75 години Гунди" на Levski Family, а след това нашата асоциация да ги върне на злополучния четирибуквен организатор на събитието, който е обещал да възстановява сумите от продадените билети до 30 октомври. И така, по инициатива на ФБ група "ПФК Левски - без цензура, Levski Family се ангажира да събира билетите от несъстоялия се мач Левски - Бока/Милан в магазина на НКП срещу подпис и включване в списък с дарители и след това да използва евентуално върнатите от организатора средства за своите благотворителни каузи! Даряването на билетите започва от 6 октомври в работното време на магазина на НКП на Левски София на адрес София, бул. Т Александров" 23".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки