Шок и ужас: Развратният Роналдо изнасилил още три жени!

Адвокатът на Майорга с нов коз срещу португалеца

Шок и ужас: Развратният Роналдо изнасилил още три жени!

Още три жени са повдигнали обвинения срещу Кристиано Роналдо, че ги е изнасилил в миналото.


Припомняме, че серията стартира хостесата Катрин Майорга, която вече заведе дело за ноща от 2009 година в Лас Вегас. „Обади ми се жена, която ми каза, че се е случило същото с нея – обясни адвокатът Лесли Стовал, чиято кантора е в Лондон. – Ще се занимавам и с нейния случай.“

 
Стовал защитава интересите на Майорга. Юристът отказа да обяви името на втората жертва, но призна, че вече е предал показанията и на полицията в Лас Вегас. 
 
Компанията за електронни игри EA Sports махна лика на Роналдо от своята корица, но след няколко дни я върна. От  концерна за спортни артикули „Найк“ признаха, че са „много обезпокоени от обвиненията срещу Кристиано“. Полицията в Лас Вегас обяви, че дрехите и бельото на Майорга от въпросната нощв апартамента на Роналдо отсъстват в разследването.
 
 
Адвокат Стовал обаче изпратил документация и доказателства, които уличават футболиста на Ювентус в престъпление. Още две жени се оплакаха, че са били изнасилени от Роналдо и негов приятел в лондонски хотел през 2005 година.
 
Кристиано категорично отрича с различни съобщения в социалните мрежи някога да е правил секс с жена против волята й. Различни движения за правата на дамите обаче зоват полицията да завърши докрай разследването. От Ювентус защитиха Роналдо, след което акциите на италианския шампион на борсата се сринаха. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки