Тиаго и Мауридес заминаха в чужбина

Трабзонспор планира зимна оферта за голмайстора на ЦСКА

Тиаго и Мауридес заминаха в чужбина

Почти всички футболисти на ЦСКА, които ще тренират в Панчарево в паузата за националните отбори, напуснаха България през последните дни, пише „Тема спорт“.

"Червените" получиха почивка до сряда следобед след срещата със Септември (3:0). Офанзивният халф Тиаго се прибра в Португалия, където се видя със своето семейство.

В двубоя в събота той сложи край на серията си от 748 минути без вкаран гол. За последно Тиаго се бе разписал при 2:0 над Витоша Б на 10 август. Заедно с него в Португалия се прибра и халфът Рубен Пинто.

Звездата на ЦСКА Мауридес пък отново посети брат си Майкон в Истанбул. Нападателят на армейците, вкарал от дузпа на Септември (първата отсъдена за отбора този сезон), беше в Турция заедно със съпругата си Габриела. Неговият по-голям брат играе с успех за Галатасарай.

30-годишният Майкон има 6 мача и 1 гол в първенството (срещу Ерзурумспор на 28 септември), а игра и 90 минути при загубата от бившия му клуб Порто с 0:1 на 3 октомври. Това бе мач от групите на Шампионската лига. Галатасарай е лидер в турската Суперлига.

Преди месец в местната преса, при предишната визита на Мауридес в Истанбул, пък се писа, че интерес към него проявява елитният Трабзонспор. Според публикациите един от традиционните турски клубове планирал да отправи оферта за Мауридес още през зимата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки