БОМБАТА НА ГОДИНАТА: Вижте развръзката, плаща ли Гриша Ганчев емблемата на ЦСКА?

Водещ фен на "червените" разкри какво ще се случва в следващите дни

БОМБАТА НА ГОДИНАТА: Вижте развръзката, плаща ли Гриша Ганчев емблемата на ЦСКА?

Въпросът който вълнува цяла футболна България в последните дни е на път да получи своя отговор. А именно: Ще плати ли Гриша Ганчев 8 милиона лева за емблемата на ЦСКА? Преди минути един от водещите фенове на "червените" Никола Дарпатов публикува на своя профил пост, който до голяма степен хвърля яснота върху предстоящите събития. От него става ясно, че Ганчев със сигурност ще плати парите за емблемата.

След това феновете на ЦСКА ще бъдат призовани да помогнат за това историческо дело, като помогнат за събирането на част или цялата сума, платена от собственика на клуба. Ето какво пише в поста:

 
"Привет, Армейци!
Всички знаем, че 8 милиона са адски много пари. Но така или иначе те ТРЯБВА да се платят, за да знаем, че с нашия любим клуб всичко е наред. По това спор няма и не може да има. Кратко и ясно. 

Въпросът е какво правим след това. От една страна клубът е направо длъжен да използва позитивната енергия, която ще се отприщи след плащането на активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност) в четвъртък. Там възможностите са много и ще е престъпление, ако не се използват. 

Може ли обаче да се направи още? Ами може! И една никак немалка част от тези прословути осем милиона в крайна сметка могат да се върнат в клуба. Преди година и нещо имаше една среща в ресторанта на Емо Кирилов, на която присъстваха доста хора. Имаше представители на основните групи от сектор Г, на организации като Сдружение "Червени сърца" и индивидуални фенове от А и В като моя милост. На нея бяха бистрени именно такива идеи.

По една или друга причина те тогава не се случиха, но сега нищо не пречи. Специални билети за мачовете с ЕМБЛЕМАТА, най-различни артикули, приходите от които да влизат в специална сметка с образно име "ЕМБЛЕМА". Могат да се измислят хиляди неща. Дори ГГ може да си спомни, че самият той в един момент подметна идеята да пусне част от акциите на клуба за фенове.

Ами няма по-добър момент от този! Аз с ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ ще си закупя ОТНОВО акции от ЦСКА и ще дам и по-голяма сума от предния път, когато все пак събрахме над милион за един месец. 

Възможностите са много, просто трябва да се използват и тогава осем милиона няма да изглеждат чак такава непосилна сума. А сега важното е да се платят, за да може в петък сутринта всички заедно да извикаме: САМО ЦСКА!"

Всичко това сочи само едно - че Гриша Ганчев ще плати до четвъртък парите и "червена" България ще има голям повод да ликува!
 


Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки