Локо Дряново се подсили с двама чужденци

Французин и австралиец дойдоха при "железничарите"

Локо Дряново се подсили с двама чужденци

 Ръководството на третодивизионния Локомотив (Дряново) представи най-новите си попълнения. Благодарение на силните контакти на Ивелин Драшков, Станислав Генчев и Тодор Георгиев "железничарите" вдигат нивото с подкрепление от чужбина. Част от Локомотив вече са французинът Самба Лионел и австралиецът Емерсон Зина. Първият играе дефанзивен полузащитник, висок е 183 см и тежи 75 кг. Самба Лионел е роден през 1999 година в Конго, има и френски паспорт. Играл е в трета и четвърта дивизия в страната на "петлите", последеният му отбор е АЦС Фореста Сукуева от трета дивизия в Румъния. Самба Лионел е с две повиквателни за националния отбор на Конго до 20 години.

 
Второто попълнение - централният нападател Емерсон Зина е от Австралия. Роден е 1999 година в Кот д`Ивоар. За последно е играл във втория отбор на белгийския Мехелен. Има австралийски паспорт. Факт е, че Локомотив (Дряново) след седем години отново се завърна и е най-младият отбор и най-нискобюджетният клуб от четирите групи в Трета лига. С оглед на не добрия старт в първенството и продължаващото изграждане на отбора бяха привлечени новите попълнения.
 
В Локомотив се надяват Лионел Самба и Емерсон Зина да допринесат за добрите резултати на отбора. Ръководството на клуба изказва благодарности на г-н Валери Димитров и г-н Цецо Алексиев, както и на Теодор Денчев в Дряново. На 25.10. в четвъртък от 19:00 часа в конферентната зала на „Парк хотел Дряново” ръководството на клуба ще се срещне с всички фирми и организации в Дряново, с цел финансово подпомагане на мъжкия представителен отбор.
 
Вчера, Локо загуби като гост в Плевен с 4:1, а тази неделя на 14-октомври, от 16:00 часа, на градския стадион в Дряново, в 11- кръг на Северозападната Трета лига, местният Локомотив посреща отбора на Първа атомна от град Козлодуй.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки