Зума: Няма да имаме проблем срещу Кипър

Ако се мобилизират, футболистите ще стигнат лесно до успеха, допълни спецът

Зума: Няма да имаме проблем срещу Кипър
Легендата Христо Бонев е побеждавал многократно Кипър и като играч, и като селекционер. Често се е и разписвал във вратата на островитяните. Пред “Тема спорт” той сподели мнението си за днешния мач с тима от Острова на Афродита от Лигата на нациите.
 
“От изказванията на футболистите ми прави впечатление, че поглеждат доста сериозно на мача. Признават, че в днешно време силите са изравнени и слаби противници вече няма. Хубаво е, че го осъзнават и че не летят в облаците след добрия старт. И колкото са по-мобилизирани и имат по-голямо желание за победа, толкова по-лесно ще я постигнат.
 
Сигурен съм, че ако това, което говорят, се види на самия терен, познавайки добре кипърския футбол, смятам, че няма да имат проблеми. Много важен бе успехът над Норвегия, който даде и самочувствие на играчите”, каза Бонев.
 
“В последните години кипърският футбол, най-вече на клубно ниво, се представя доста по-добре спрямо това, което беше преди 15-20 лета. Това се дължи най-вече на чужденците, които играят в тамошните отбори. Някои от тях бяха и натурализирани за националния им отбор.
 
Покрай тях израснаха и много добри млади кипърски футболисти. Затова нашите момчета трябва да имат едно наум с противника и да не го подценяват по никакъв начин. Трябва да се раздадат на сто процента, за да не съжаляват след мача”, предупреди “трикольорите” Зума.
 
“Лигата на нациите дава добра възможност за класиране на европейското първенство и трябва максимално да се възползваме от турнира. Дано дойдат и повече хора на “Васил Левски”.
 
Краката обаче трябва да се простират според чергата. Ние още сме много далеч от големия европейски футбол и затова привържениците не бива да имат и чак толкова големи очаквания. Бавно и полека вървим нагоре”, завърши легендата на Локомотив (Пловдив) и българския футбол.

 

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки