Ангел Колев: Локо Сф не заслужава да крета във Втора Лига

"Не бих сравнявал двата състава, трудно е да преброиш чужденците в Левски"

Ангел Колев: Локо Сф не заслужава да крета във Втора Лига

Локо Сф не заслужава за крета във Втора Лига, знаете историята му, обяви треньорът на тима Ангел Колев след поражението от Левски с 0:2 в контролна среща на "Герена".

 
"Не съм дошъл да правя кариера, тук съм за каузата. Ако не вярвах нямаше да се захвана. Мисля, че скоро Лококомотив ще се върне там, където му е място. Знаете за проблемите ни. Нашият президент е сам, няма помощ. Не е лесно да направиш отбор, който да влезе в Първа лига“, добави специалистът.
 
„Контролата с Левски беше полезна за самочувствието на играчите. Да разберат и те къде се намираме. Все пак играем с отбор, който гони титлата. От тази гледна точка бе полезна проверка“, обясни Колев.  
 
„Не бих сравнявал двата състава, все пак трудно е да преброиш чужденците в Левски. Ние нямаме такива, играем с наши момчета. Сигурно има разлика. Аз съм далеч от мисълта да летя в облаците. Това бе рутинен мач за мен. Исках да видя момчета, които не са играли в шампионата, или са играли по-малко исках да видя в какво състояние са“, добави треньорът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки