Сензациите в пресата: ЦСКА ребрандира фланелките

Дунав взима поне 4-ма през зимата, вкарват Гаджев във форма за ЦСКА

Сензациите в пресата: ЦСКА ребрандира фланелките

Най-интересните теми в пресата у нас днес, 14 октомври:

 

"Меридиан мач": ЦСКА ребрандира фланелките, може би още за мача с Етър

 

Ако от ЦСКА не смогнат до мача с Етър, то още при следващото гостуване на Берое в Стара Загора футболистите трябва да излязат с оригиналната емблема на ЦСКА до сърцето си. Това ще бъде символичен ход, след като клубът спечели търга за активите и пасивите на фалиралото дружество, а след близо година и половина плати цената. Досега футболистите играха с юбилейната емблема, която бе създадена от настоящото ръководство заради 70-годишнината. Сега обаче няма никакъв мотив да не се върне на фланелката оригиналната емблема, за която беше водена такава борба от пролетта на 2017-а до настоящия момент. Това автоматично ще попречи и на ЦСКА 1948 от Втора лига да използва същия клубен символ на екипите си.

 

"Тема спорт": Дунав взима поне 4-ма през зимата

 

Дунав ще привлече поне 4 нови играчи през зимната пауза. Треньорът Людмил Киров разкри, че още отсега е наясно на кои позиции се нуждае от подсилване. Той коментира и какво ще е бъдещето на част от чужденците в състава, които най-вероятно няма да попадат често в плановете му - Дуда, Менса и Глаусио.

"Вече натрупах сериозни впечатления от отбора. Гледах мача за купата с Локомотив (Горна Оряховица), а и водих тима срещу Ботев (Пловдив). Това, което виждам в офанзивен план, ми харесва. Играчите имат идея в главите как да действат в предни позиции и там нямам притеснения. Трябва обаче да наблегнем върху играта в защита", сподели Киров.

"Вече съм наясно на кои позиции искам да се подсилим през зимата - имам нужда от двама бекове, централен защитник и опорен халф. Иначе до 15 декември ще разполагаме с това, което имаме в момента. Разбрали сме се да не се разделяме с никого на този етап, защото сме със 17-18 играчи. Това ни е отборът до 15 декември. После ще видим какво ще стане", каза наставникът на "драконите".

 

„Тема спорт”: Берое опитва да вкара Гаджев във форма за ЦСКА

 

Спортно-техническият щаб на Берое ще се опита да вкара в оптимална форма халфа Владимир Гаджев за домакинството на ЦСКА. Мачът е на 27 октомври (събота) от 15:00 часа в Стара Загора. С него се преполовява редовният дял от шампионата. Очаква се бившият капитан на Левски да направи своя неофициален дебют за заралии утре в учебната игра с Миньор (Раднево). След паузата в шампионата "зелено-белите" гостуват на Витоша (Бистрица) на 22 октомври. В тази среща Гаджев също се очаква да запише минути. Идеята на Александър Томаш и екипа му е до двубоя с "армейците" халфът, който не е играл от 6 май, да достигнем максимална форма.

 

Николай Костов определи групата за Славия

Николай Михайлов се завръща в списъка

НА ЖИВО: Пирин - Етър 1:1

Сблъсъкът в Благоевград започва в 14:00ч.

Костадин Димитров подписва довогорите за довършването на стадионите на Локо Пд и Ботев Пд

Добри новини за двата големи отбора на Пловдив

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки