Девойките на “Дунав” спечелиха тристранен турнир

Състезетелките на треньора Огнян Цветанов бяха безапелационни и победиха в двата си мача

Девойките на “Дунав” спечелиха тристранен турнир

 Девойките на ФК “Дунав” до 17 години спечелиха тристрания турнир в Царева ливада. Надпреварата е организирана от БФС по програма "Развитие на женски и девически футбол” и в него участие взеха още отборите на ФК “Янтра 2013” Габрово и ФК “ Боруна” Царева ливада. 

 
Състезетелките на треньора Огнян Цветанов бяха безапелационни и победиха в двата си мача без да допуснат гол в своята врата - 1:0 срещу габровки и 2:0 срещу състава на домакините.
 
Цветанов бе категоричен след края на турнира: “Не купата е най-важното нещо за нас! Момичетата се представиха много добре и в двата мача. Играхме атакуващ и директен футбол. Сменихме схемата на игра и успявахме да владеем топката през цялото време. Успяхме да играем в противниковата половина и допуснахме само един удар към нашата врата за двата мача. За съжаление нямахме късмет и не успяхме да отбележим повече голове.
 
 
При нас нещата постепенно започват да се получават. Започвам да виждам визията на отбора такава, каквато аз я искам. Всички знаем че във футбола нещата стават бавно и няма как да търсим резултати от днес за утре. Най-важното от днешния турнир за мен е, че още две девойки влязоха в полезрението на наблюдателя на националния отбор и ще бъде следено тяхното представяне - това са Росица Тачкова и Вероника Карамфилова. Благодаря на децата за себераздаването и им пожелавам успех в следващите турнири”, заяви старши треньорът Огнян Цветанов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки