Везенков с уникален жест към момичетата от школата на Балкан

Вижте какво им подари най-добрият ни баскетболист в момента

Везенков с уникален жест към момичетата от школата на Балкан

Александър Везенков ще направи изключителен подарък на момичетата от Балкан. Най-добрият български баскетболист в момента, чиито корени са от Ботевград, ще сбъдне мечтата им да гледат на живо двубой от Евролигата. Везенков покани децата на първи домакински мач на Олимпиакос този сезон изцяло на свои разноски.

 
Поканата отправена още през лятото, когато първият българин, избран в драфта на НБА, направи няколко тренировки с момичетата от Балкан, докато се готвеше за своите мачове, и остана впечатлен от тях. Накрая реши да ги зарадва с огромен подарък, с което показа, че е не само страхотен играч, но и прекрасен човек. Везенков е известен със своята скромност и по никакъв начин не искаше да се разбира за милата му постъпка, но тя нямаше как да остане скрита.
 
В петък от 21:00 ч. Олимпиакос приема Армани Олимпия Милано в двубой от трети кръг на най-силния клубен турнир. Момичетата от Ботевград ще имат възможност да видят изявите му на живо в 16-хилядната зала в Пирея, носеща името "Стадион на мира и дружбата".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки