ЦСКА излиза с двама централни нападатели срещу Етър

Обмисля се дали да бъде дадена почивка на националите в тима

ЦСКА излиза с двама централни нападатели срещу Етър
ЦСКА ще излезе с двама централни нападатели срещу Етър в неделя. Очаква се гамбиецът Али Coy да попадне сред стартовите 11.
 
Това ще е второ негово титулярно участие за червените, като предишното бе преди месец - срещу Ботев Bp в Монтана на 22 септември (2:0). Тогава Coy оформи крайния резултат. След това африканецът влизаше като резерва, тъй като не бе в оптимална кондиционна форма.
 
В паузата за националните отбори обаче щабът е наблегнал на индивидуалната работа с нападателя и той вече е готов да играе като титуляр, а до голяма степен може да изкара и 90 минути на терена.
 
Така срещу Етър ЦСКА ще действа с един типичен таран в лицето на Мауридес и с пo-раздвижения Coy.
 
Бразилецът Евандро пък отново ще остане резерва. От 6 участия в първенството той нито веднъж не е бил титуляр и на този етап е опция №3 за върха на атаката след Мауридес и Coy. В някои случаи за нападението пред него бе предпочитан и Джеси, който номинално играе като крило.
 
В състава на ЦСКА може да настъпят и други промени спрямо успеха с 3:0 над Септември Сф на 6 октомври. Част от националните състезатели вероятно ще получат и почивка.
 
От днес избраниците на Петър Хубчев в тима на армейците подновяват тренировки. На по-късен етап ще се присъединят и чужденците.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки