Вожняцки срещу Плишкова в Шампионата на WTA

В другия мач от групата в понеделник ще се срещнат последни две победителки от Откритото първенство на САЩ Наоми Осака (Япония) и Слоун Стивънс (САЩ)

Вожняцки срещу Плишкова в Шампионата на WTA

Защитаващата титлата си Каролин Вожняцки (Дания) ще стартира срещу чехкинята Каролина Плишкова на Шампионата на WTA в Сингапур, който започва на 21 октомври.

 

Шампионката от Откритото първенство на Австралия Вожняцки е поставена под номер 2 и е водачка в Бялата група, от която четвъртата Петра Квитова (Чехия) и шестата Елина Свитолина (Украйна) ще открият надпреварата на осемте най-добри тенисистки през сезона в неделя.

 

Квитова е победителка в турнира през 2011 година. Шампионката от "Уимбълдън" Анжелик Кербер (Германия) е номер 1 и е водачка в Червената група. Кербер, която е финалистка в Шампионата на WTA през 2016 година, ще стартира в понеделник срещу дебютантката и осма поставена Кики Бертенс (Холандия).

 

В другия мач от групата в понеделник ще се срещнат последни две победителки от Откритото първенство на САЩ Наоми Осака (Япония) и Слоун Стивънс (САЩ). Осака, която спечели на "ФЛашинг Медоус" през септември, е номер 3, а СТивънс, която триумфира в Ню Йорк през миналия сезон е пета поставена.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки