Славия ще търси трите точки срещу Септември на куц крак

Гостите картотекираха македонец в последната минута

Славия ще търси трите точки срещу Септември на куц крак
Сериозни кадрови проблеми налегнаха старши треньора на Славия Златомир Загорчич преди днешното домакинство на Септември София.
 
Двубоят е от 15:00 часа на "Васил Левски". Сръбският наставник на белите няма да може да разчита на цели петима играчи. Наказан е лидерът и национал Галин Иванов.
 
С контузии са четирима защитници - двамата бекове Сашо Александров и Димитър Велковски, както и централните бранители Неманя Иванов и Станисавлевич. Андреа Христов пък се върна в лагера на Славия само преди 2 дни, след като бе част от младежкия национален отбор.
 
Всички тези проблеми ще накарат Заги да заложи на доста нетрадиционен състав, който обаче се надява, че ще успее да стигне до победата. Белите загубиха последните си два мача с Левски на „Герена" и Ботев Враца у дома, когато тимът игра доста време с човек повече.
 
"Имаме много проблеми с контузени футболисти, а Галин Иванов е и наказан. Ние обаче вече свикнахме да се оправяме. Ще ни бъде много трудно. Но трябва да се справяме и с футболисти, и без футболисти. Надявам се да излезем в състав, който ще успее да спечели мача.
 
Трите точки са много важни за нас. Със сигурност очаквам по-различна игра от Септември спрямо ЦСКА. Винаги новият треньор носи някаква промяна. Настроението на футболистите е по-различно. Целта е ясна - трите точки. От доста време нямат победа и ще искат да спечелят", сподели Златомир Загорчич пред "Тема спорт".
 
В същото време Септември София уреди с картотека последното си ново попълнение - македонския ляв бек Дарко Глишич. Бранителят се очаква да попадне в групата на Христо Арангелов за днешното гостуване на Славия и да дебютира след почивката. Той вече направи неофициално това в контролата с Пирин Бл, спечелена със 7:0. 27-годишният футболист, който може да играе и като ляво крило, дойде като свободен агент. За последно е носил екипа на македонския Вардар Скопие.
 
Треньорът Христо Арангелов няма да може да разчита само на Иван Тилев, който е контузен. По време на паузата проби изкара Аймен Суда, но бившият футболист на Пирин Бл, Локо ГО и Локо Пд не впечатли наставника на Септември и бе отпратен.

 

Лудогорец поздрави Кирил Домусчиев за рождения ден

"Най-доброто предстои", обещаха "орлите" на собственика си

Днес козирката на "Българска Армия" отива в историята

Събарянето на конструкцията ще започне в 10:00ч.

Матай: Червените картони бяха пресилени

Капитанът на ЦСКА смята, че Ботев Пловдив се радват предварително

Керкез: Голяма победа, на нашия стадион ще бъдем много силни

Треньорът на Ботев Пловдив остана много доволен от успеха над ЦСКА за Купата на България

Стамен Белчев притесни феновете: Каранга има неприятна контузия

"В четвъртък ще има яснота", заяви треньорът на ЦСКА

Стоичков: 100 години Етър, 100 години слава

Камата поздрави "болярите" за вековния юбилей

Локо (Пд) пусна билетите за ЦСКА 1948

Мачът е в неделя от 15:15 часа на "Лаута"

Стоичков и Бала отново на терена за 100 години Етър

"Ивайло" арена на големи празненства

БФС търси усилено футболисти с български корени

До момента сме открили над 20 състезатели, обясни Лъчо Димов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки