Мирослав Иванов: Сега Левски изповядва атакуващ футбол

Дори и да има криза в Лудогорец, той си остава водещ отбор, допълни той

Мирослав Иванов: Сега Левски изповядва атакуващ футбол
Бившият халф на Левски и Лудогорец Мирослав Иванов прогнозира пред "Тема спорт", че предстои интригуващ двубой между двата отбора, в който няма изявен фаворит.
 
"Очаквам да се получи истински дерби мач, в който не може да се каже кой ще е крайният победител. Мисля, че двубоят ще е интригуващ и хубав за наблюдаване. Ако твърдим, че в Лудогорец има криза, което е силна дума в случая, то трябва да отбележим, че разградчани все още са по-качественият отбор.
 
Да, има малко отстъпление при тях, но те продължават да са този тим, който сме свикнали да наблюдаваме, факт е, че и Левски от години не е изглеждал така, както в момента. "Сините" са във възход. Показват добри игри от началото на сезона. Не са кой знае какви, но няма как да им се отрече, че израснаха", каза Шуменският Деко.
 
"Футболистите на Лудогорец са професионалисти, така че смяната на Пауло Аутуори няма да им се отрази. Убеден съм, че играчите ще подходят много сериозно и мотивирано. Това изхожда от важността на мача и за двата отбора, макар че той нищо не решава все още. Винаги в дерби като Лудогорец - Левски тимовете искат да победят", добави още той. 
 
"В Левски цялостно се промени стилът на игра за разлика от този, който налагаше Делио Роси. Сега "сините" изповядват атакуващ футбол. Залага се на високата преса и футболистите играят пo-освободено. Това вече не е отбор, който работи предимно в защита. В момента са по-офанзивно настроени и бележат повече попадения. Това е промяната, но всички знаем, че това е веруюто на Левски.
 
Но им предстои мач с Лудогорец и може би няма да подходят по същия начин. Всичките ми уважения към останалите отбори, но разградчани продължават да са тим на много сериозно ниво. Но няма как да не се отбележи игровото подобрение в Левски", заяви Иванов.

 

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки