Алекс пред Novsport: Искам Левски да стане шампион

Асът на Черно море Александър Александров – Алекс даде специално интервю за Novsport.com, в което говори за целите и представянето на своя тим. Играчът на „моряците” призна, че предпочита Левски да вземат шампионската титла и отсече, че не би играл в националния отбор. Освен това Алекс сподели любопитни подробности от семейния си живот и разкри рецептата за щастливия си брак.

Алекс пред Novsport: Искам Левски да стане шампион

Асът на Черно море Александър Александров – Алекс даде специално интервю за Novsport.com, в което говори за целите и представянето на своя тим. Играчът на „моряците” призна, че предпочита Левски да вземат шампионската титла и отсече, че не би играл в националния отбор. Освен това    Алекс сподели любопитни подробности от семейния си живот и разкри рецептата за щастливия си брак.

-          Черно море се представя много убедително в първенството, вчера взехте поредна победа, на какво се дължи тази добра форма?
-          Аз не смятам, че сме играли добре. Това беше, може би най-слабият ни мач, но важни са трите точки. Спечелихме, а понякога и грозната победа е хубава. Иначе в първенството се представяме убедително. Имаме добър колектив, добри и опитни футболисти. Да се надяваме, че и занапред ще продължаваме в този дух.

-          Основната ви цел е да влезете в тройката, според теб, какви са шансовете ви за това?
-          Трите отбора, които се борим за тройката сме с еднакви шансове, играем помежду си и да се надяваме, че ще излезем победители в тази борба.

-          Предстои ви един сериозен двубой с Локо София, който е и един от вашите директни конкуренти, какво очакваш от този мач?
-          Очаквам да се получи добър мач, в който да победим. Ако не – надявам се поне да не загубим. Това също ще бъде предимство.

-          Във вчерашния мач загубихте един от основните си играчи Георги Илиев, който се контузи и ще отсъства до края. Смяташ ли, че липсата му може да се окаже фатална в предстоящите мачове?
-          За отбор като Черно море, всеки един играч, който излезе – особено от основния отбор е загуба. Такъв е и случаят със Жоро, който получи доста неприятна и тежка контузия. Единственото, което можем да му пожелаем е бързо оздравяване. Ще ни е трудно, но има ги и тези неща във футбола. Неприятно е за самия футболист. Тъкмо в момента отиваме с Милен Петков да го видим. Състоянието му не е добро, долната му челюст е пукната или счупена на две места.

-          Преди време ти отказа повиквателна за националния отбор, ако сега получиш такава ще приемеш ли?
-          Не. Не искам да го коментирам всеки път, времето ми е минало за националния отбор. Гледам си моя клуб и това е.

-          Според теб кой е фаворитът за титлата, кой има по-големи шансове да спечели и кой е лично твоя фаворит?
-          Има още доста мачове до края. Колкото и пристрастно да звучи, аз искам Левски да станат шампиони и се надявам това да се случи. Трудно ще им бъде, но лесно няма.

-          Какъв си ти като човек извън терена?
-          Не мога сам да се определя, има хора, които могат да го направят. Гледам си семейството, сина… Като всички други обичам да излизам и да ходя по ресторанти. Времето ми за дискотеки мина. От 19 години съм със моята съпруга.

-          Каква е рецептата да запазите семейното щастие толкова дълго?
-          Разбираме сме прекрасно, никога не сме имали проблеми, смятам, че няма и да имаме. 19 години са доста, навсякъде сме били заедно. Тръгнали сме от нулата и сме постигнали много. Най-важното е, че имам спокойствие. За един футболист това е най-важното.

-          На колко години е сина ти? Имаш ли желание след време той да тръгне по твоите стъпки и да стане футболист?
-          На година и осем месеца е. аз може да имам желание, важно е, какво иска той. Като го гледам сега – натам е тръгнал, дано да продължи.

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Левски и ЦСКА в дерби и на трансферния пазар

Чинонсо Офор от Арда е привлякъл вниманието на двата отбора

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки