Берое предлага нов договор на Камбуров

Заралии искат нападателят да остане в клуба и след края на кариерата си

Берое предлага нов договор на Камбуров
Берое ще предложи нов договор на Мартин Камбуров, разбра "Тема спорт".
 
Преди седмица, на 13 октомври, нападателят навърши 38 години. Настоящият му контракт със зелено-белите е до края на сезона. Той веднъж вече го удължи за един сезон през февруари тази година.
 
Желанието на Александър Томаш е Камбуров да продължи да помага на младите играчи в тима, а той иска да отбележи колкото се може повече попадения в елита.
 
Желанието на ръководните фактори в клуба е бившият футболист на Локомотив Пловдив да остане на работа под Аязмото. В Берое искат Камбуров да работи с нападателите в школата и след края на кариерата си.
 
Възможно е таранът да бъде направен и скаут в зависимост от желанието му. Засега той е заявил, че може да помогне на терена и следващия сезон. Преди време футболистът сподели, че не се вижда като треньор, но нищо не се знаело.
 
Камбуров е бил категоричен, че докато Христо Крушарски е начело на черно-белите, той няма да се върне на "Лаута". Преди време, когато Сашо Станков бе начело на смърфовете, той имаше желание да направи Камбуров свой играещ помощник-треньор.
 
Играчът отиде в Берое през август миналата година след скандал именно с Крушарски.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки