От Септември потвърдиха за интереса на ЦСКА към техни играчи

"Знам, че наблюдават двама от нашите футболисти", заяви Румен Чандъров

От Септември потвърдиха за интереса на ЦСКА към техни играчи

Президентът на Септем­ври Румен Чандъров говори пред "Тема Спорт" във връзка с появилата се информация, ка­то потвърди за интерес от страна на армейците към футболисти на неговия клуб: "Да, знам, че ЦСКА се инте­ресува от двама от младите ни футболисти. На този етап не сме влезли в преговори. Не мога да кажа за кого точно става въпрос. В атака имаме доста добри и млади момче­та", заяви Чандъров.

В последните години ЦСКА няма практика да привлича български футболисти от местното първенство, като обърна поглед почти изцяло към чужденците. Въпреки то­ва армейците държат под око и вътрешния пазар и следят и други млади играчи освен тези в Септември.

През зимата ЦСКА ще се подсили с двама или трима играчи. Един от тях може да е звездата на Ботев Пд Тодор Неделев. Червените опитаха да го привлекат през лятото и удариха на камък, но обявиха официално, че ще направят втори опит през зимата.

Командировката на главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов в Южна Америка пък продължава. Той е извън Бълга­рия вече близо 10 дни, като на 15 октомври посрещна 47-ия си рожден ден в чужбина.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки