Лацио отнесе Олимпик насред "Велодром" (ВИДЕО)

Французите с единия крак извън Лига Европа

Лацио отнесе Олимпик насред "Велодром" (ВИДЕО)

Лацио победи тима на Олимпик Марсилия с 3:1 като гост в среща от Група "Н" на турнира Лига Европа. Резултата на "Велодром" откри Уолъс в 10-ата минута, засичайки добро центриране с глава от ъглов удар. В 59-ата минута Фелипе Кайседо покачи след добър пас на Чиро Имобиле. В 86-ата минута Димитри Пайе намали след страхотно изпълнение на пряк-свободен удар. В последната минута на редовното време Адам Марушич сложи край на спора с прекрасен гол в горния десен ъгъл на вратата зад Манданда. Така Лацио събра актив от 6 точки, следван от Олимпик, който има едва една точка до момента.

 

Срещата започна силно за отбора на Лацио, който поведе в резултата още в 10-ата минута чрез Уолъс. Защитникът на "орлите" се извиси при центриране от ъглов удар и отправи неспасяем удар с глава, който Манданда не успя да блокира.

 

В 20-ата минута изстрел на Чиро Имобиле срещна десния стълб на вратата на домакините. Италианският нападател получи добър пас с пета от Кайседо и стреля от движение, но нямаше достатъчно късмет. В 32-ата минута отново Имобиле обстрелва вратата на Манданда, но френският страж изби в ъглов удар. В оставащите минути до края на полувремето тимът от Марсилия се съвзе и пробва да застраши вратата на Стракоша с изстрели на Луиз Густаво и Костас Мотроглу, но до гол така и не се стигна.

 

В 56-ата минута добро разиграване между Кевин Строотман и Хироки Сакай позволи на Сансон да стреля към вратата на Стракоша, но изстрелът на полузащитника премина високо над напречната греда. Минута по-късно удар на Густаво премина покрай страничния стълб.

 

В 59-ата минута Лацио шокира домакините с втори гол, а негов реализатор бе Фелипе Кайседо. Нападателят получи страхотен пас от Чиро Имобиле и с промуши топката под плонжа на Манданда. В 70-ата минута коварен изстрел на Густаво бе избит от Стракоша в ъглов удар. В 86-ата минута капитанът на Олимпик Димитри Пайе намали изоставането на тима си след страхотно изпълнение на пряк-свободен удар, което не остави никакви шансове на Стракоша за каквато и да било намеса, пише "Спортал". В последната минута на редовното време Адам Марушич вкара трети гол за "ролите", след като преодоля Бубакар Камара и отправи неспасяем удар в горния десен ъгъл на вратата зад Манданда, който френският страж изгледа отблизо.

 

Така Лацио събра актив от 6 точки, а Олимпик Марсилия е трети с 1 точка.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки