ИЗВЪНРЕДНО: Шеф в Реал (Мадрид) разкри сензационни причини за раздялата с Кристиано Роналдо!

Вижте какво заяви Рамон Калдерон

ИЗВЪНРЕДНО: Шеф в Реал (Мадрид) разкри сензационни причини за раздялата с Кристиано Роналдо!

Бившият президент на Реал (Мадрид) Рамон Калдерон направи повече от интересно разкритие относно привличането и напускането на Кристиано Роналдо. Изтъкна причините за решението на португалеца да подпише с Ювентус, както и любопитни детайли в отношенията на звездата с Флорентино Перес.

 

"Кристиано не бе в добри отношения с президента от първия ден. Той не бе "неговият" играч. Година по-рано постигнах споразумение с Кристиано и Манчестър Юнайтед за трансфер. Ако зависеше от господин Перес, той щеше дори да предотврати трансфера, защото бе мой, а не негов", заяви Калдерон.

 

"Перес бе обсебен от идеята да привлече Неймар, искаше да плати 350 милиона евро на ПСЖ и предложи на футболиста почти двойно на заплатата на Кристиано. Логично в него се настаниха мисли, че трябва да потърси ново предизвикателство. Беше му ясно: Клубът не само не ме защитава, той иска да ме разкара", продължи бившият началник на "Бернабеу".

 

"Откакто Зидан бе нает за треньор, бяха привлечени петима футболисти, които той не искаше. Той например не виждаше смисъл да се взима нов вратар, а и не искаше Кристиано да напуска. Уволнението на Лопетеги е сигурно, независимо от изхода в Ел Класико, което не би било правилно. Без Кристиано, след Световно първенство... Това е брутално трудна задача, която изисква време. Има само един треньор, когото президентът наистина уважава и това е Жозе Моуриньо. Той беше и е единственият, който успя да се наложи", завърши Калдерон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки