Сензациите в пресата: Скандал заради ЦСКА в риалити, Левски с нов дузпаджия

Анисе и Григоре в игра чак догодина, проблем ЕС за Септември и още…

Сензациите в пресата: Скандал заради ЦСКА в риалити, Левски с нов дузпаджия

Сензациите в пресата днес, неделя, 28 октомври 2018 година:

„Меридиан мач“: Скандал заради ЦСКА във „Фермата“

Любовта на топ атлетката Ваня Стамболова към ЦСКА й докара сериозни неприятности във „Фермата“. В стремежа си да демонстрира на всички страстта си към „червения“ отбор, тя изписа „ЦСКА“ и „Сектор Г“, на две от стените в спалнята си. Бъзиците, които понесе от водещия Андрей Арнаудов, който е върл фен на Левски, бяха нищо в сравнение с това, което я очакваше при срещата със стопанката на „Фермата“ Бети. 34-годишната варненка обаче не беше единствената, която я ядоса. Емигрантът Симеон беше нашарил стената над леглото си с формули и изчисления, които явно му помагат в риалити формата. Пред участниците Бети разкритикува действията и на двамата и наказа цялата група, лишавайки всички от една от кошниците, която ще им бъде върната в момента, в който надписите бъдат заличени. Мярката сериозно разстрои втората в света на 400 метра в зала от 2006-а и тя не успя да сдържи сълзите си. След като се извини на групата за отнетата кошница, заяви, че с надписите се е опитала да направи нещо, което да я накара да се почувства във „Фермата“ като у дома си.

„Тема спорт“: Мариани става дузпаджия №1 на Левски

Швейцарецът Давиде Мариани ще е титулярният дузпаджия на Левски. Офанзивният халф се разписа от бялата точка срещу Верея (7:0), като преди почивката направи резултата 3:0. В последната година сините имаха проблем с изпълнението на 11-метровите наказателни удари. През този сезон те вече пропуснаха един в елита - Паулиньо не успя да вкара на Витоша Бистрица. Серджиу Буш пък не вкара в реванша с Вадуц от първия квалификационен кръг на Лига Европа. През миналата кампания пък при изпълнение на дузпа в първенството се "схванаха" Жорди Гомес, Роман Прохазка и Фелипе Нашименто. Във финала за Купата на България срещу Славия Жорди Гомес отново пропусна, а при изстрелите след продълженията неточни бяха Кали Тиам и Прохазка. "Знаем, че този елемент бе слаб и много дузпи пропуснаха. По два пъти в седмицата някои от играчите ни изпълняват изстрели от бялата точка. Мариани е един от тези, които са определени да изпълняват. Има още един-двама. Притежаваме няколко решения за това кой ще бие от бялата точка - Мариани е определен, а който се чувства най-добре на терена, той ще изпълнява", заявиха от "Герена".

„Меридиан мач“: Проблем ЕС и за Септември

Собственикът на Септември Румен Чандъров също се сблъсква с проблема с бройката на чужденците с паспорти от страни извън ЕС. В клуба вече има пети такъв, след като е бил привлечен и македонецът Дарко Глишик. Той и колумбиецът Серхио Веласкес, който записа участие при загубата с 0:1 от Берое, са оставени извън групата за сметка на Яя Меледже, Ишмаел Байду и Фабиано. Очаква се и тримата да са титуляри срещу Лудогорец днес, а за Байду през седмицата се заговори, че е попаднал в полезрението на ЦСКА, заедно с младия Здравко Димитров, който също е сред 18-те, но едва ли ще е титуляр. Очаква се отборът да започне в атака с Крис Гади, а Мирослав Будинов да остане резерва.

„Тема спорт“: Анисе и Григоре в игра чак след Нова година

Защитникът на Лудогорец Драгош Григоре и халфът на орлите Анисе най-вероятно ще пропуснат всички мачове на тима до края на годината. Едва ли треньорският щаб ще рискува с пускането им в игра, тъй като те се възстановяват от тежки травми - първият на петата, а вторият на коляното. Григоре бе привлечен от разградчани през лятото, но все още не е играл в официален мач. Анисе пък се контузи през пролетта. Владо Стоянов също, въпреки че в началото на октомври трябваше да започне да пази за дубъла. Той отново получи проблеми в оперираното коляно и замина на лечение в Испания.
Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки