Балъков: Трябва да бием, за за излъжем някой за пари

"Казах, че трябва да сме търпеливи, да чакаме момента и да ги матираме, ако е възможно"

Балъков: Трябва да бием, за за излъжем някой за пари

Равносметката е голяма крачка напред за нашия отбор. За жалост, ми се искаше не само отбора, но и самият клуб да направи крачка напред. Все още търсим тази крачка - финансовата и не ни остава нищо друго освен да играем добре и да бием, за да излъжем, както се казва на майтап, някой да дойде при нас, заяви треньорът на Етър Красимир Балъков след 3:0 срещу Славия.

 
"Славия е много компактен и добре организиран отбор. Казах, че трябва да сме търпеливи, да чакаме момента и да ги матираме, ако е възможно. Днес имахме късмет, стана хубава мач и постигнахме добър резултат. Това е заслуга на моите футболисти. Когато се стараят и правят това, което треньорите искаме от тях, нещата се получават. Днес беше един такъв ден”, коментира още бившаят национал.
 
„Направихме анализ на мача с ЦСКА, коригирахме някои неща и имаше ефект. Радостен съм, че успяхме да вкараме от статични положения. Знаете какъв е животът, хората искат първо да видят нещо и после да пълнят стадиона. Имаше хора, но преди мача направих едно обръщение, че ще опитаме да изигфраем атрактивен мач, не излъгах и дано повече хора да дойдат в сряда”, добави Краси Балъков.
 
„Отдавам дължимото на всички футболисти. Само по този път можем да възродим търновския футбол и дано се случат нещата”, каза още треньорът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки