Водещи отбори във Втора лига обмислят да напуснат групата

Арда (Кърджали) и ЦСКА 1948 обмислят да напуснат групата

Водещи отбори във Втора лига обмислят да напуснат групата

 Четири водещи клуба от Втора професионална лига, начело с два от кандидатите за промоция в елита - Арда (Кърджали) и ЦСКА 1948, обмислят да напуснат групата, съобщи Sportal.bg.

 

До крайните мерки, които са на път да вземат въпросните отбори, ще се стигне вследствие на множеството съдийски грешки в техен ущърб и в изгода на лидера в групата Царско село.

 
Поредните такива в полза на водения от Никола Спасов състав станаха факт по-рано днес - при минималната победа с 1:0 като гост на Арда (Кърджали) в дербито на XII кръг на Втора лига. Припомняме, че при резултат 0:0 главният съдия Станислав Ставров подмина очевадна дузпа за домакините за нарушение на Марко Прльевич срещу Георги Андонов.
 
Веднага след срещата спортният директор на кърджалийци Емил Кременлиев сподели категоричното си мнение, че главният арбитър Станислав Ставров е повлиял на крайния изход на двубоя. Един от шефовете на "Арена Арда" дори разкри, че клубните шефове са дълбоко разочаровани от случилото се и сериозно обмислят възможността да се оттеглят от футбола.
 
Това не е първият случай, в който клубовете, замесени в битката за първото място, изразяват остро негодуванието си от съдийските решения, които се вземат по време на мачовете им с Царско село. Припомняме, че в края на август президентът на Локомотив (София) - Иван Василев, първи се закани при гостуването си в студиото на Sportal TV, че ще извади "железничарите" от групата. Това се случи само часове след драматичната и съпътствана с множество скандали загуба с 0:1 от Царско село ден по-рано.
 
Грозни сцени имаше и преди няколко седмици, когато в друго дерби лидерът във Втора лига срещна ЦСКА 1948 на Националния стадион "Васил Левски". Тогава ръководствата на двата отбора се нахвърлиха един върху друг, а спортният директор на "червените" Кирил Котев разкри, че е бил нападнат и дран от собственика на Царско село Стойне Манолов.
Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки