Левски възнаграждава Станислав Костов

Голмайсторът може да бъде повикан в националния отбор за мачовете с Кипър и Словения

Левски възнаграждава Станислав Костов

Левски съвсем скоро ще започне преговори за продължаване на договора на голмайстора си Станислав Костов.

Това разкри неговият мениджър Милко Бански в "Студио Дерби".

"Предстои ми разговор с ръководството на Левски за Станислав Костов. А мислите ли, че бе лесно да му прекратим договора с Пирин и да дойде в Левски без пари. Някой сигурно си мисли, че е лесно. Защо Райнов не дойде в Левски? Нали е лесно! Познавам агента на Райнов - той е агент и на Прохазка. Виктор Венков. Питайте го защо не дойде в Левски. Аз знам, и то отлично, но да не каже пак Красимир Иванов, че не съм му мениджър", коментира Бански, цитиран от kotasport.com.

Костов пристигна в Левски в началото на 2018 година и подписа със сините за 2,5 сезона - има валиден контракт до лятото на 2020-а. Явно обаче от „Герена" искат да го удължат, а е възможно и да увеличат заплатата на централния нападател.

Благоевградчанинът се представя много силно напоследък и оглави листата на голмайсторите в Първа лига. За 13 кръга той реализира 11 попадения. В последните 5 срещи Костов се разписа 7 пъти. Интересното е, че в последните три домакинства на сините той неизменно вкарваше по два пъти -при 2:0 над Славия, 4:1 над Витоша Бистрица и 7:0 над Верея.

Изявите на 27-годишния футболист в последния двубой бяха наблюдавани от националния селекционер Петър Хубчев. В момента само един от играчите на Левски попадаше в плановете му - левият защитник Иван Горанов. Няма да е изненада обаче, ако треньорът на лъвовете започне да вика освен левия защитник и Станислав Костов. Следващите мачове на трикольорите от турнира Лига на нациите са следващия месец. На 16 ноември България гостува на Кипър, а три дни по-късно приема Словения.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки