Арда би отбой за бойкота

Отборът ще гони промоция в Първа лига докрай

Арда би отбой за бойкота

 Арда няма да напуска първенството във Втора лига, а докрай ще гони промоция за елита. Това обяви спортният директор на клуба Емил Кременлиев вчера. Както е известно, президентът на тима Петър Пешев разкри след дербито с Царско село (0:1), че обмисля оттегляне от футбола заради съдийството на Станислав Ставров.

 
„Съдията изпълни, каквото трябваше. Пуснахме жалба заради Арда и феновете ни. Мачът с Царско село беше равностоен, но когато има дузпа, се дава. Нали затова са съдиите. Ако бяхме повели в 70-ата минута, нямаше да загубим. Ще бъдем по-амбицирани, правим си поуки. Отборът на Арда ще има друго лице. Вторият и третият отбор в класирането също могат да влязат, но след баражи. Ставров е изпечен. Той знае как да свири за един или друг отбор, за равен…
 
Знаем му изцепките. Него го махаха, връщаха. Ако това не дузпа, то аз не съм играл никога футбол“, отсече още Кременлиев пред БНР.
 
По този начин се разпадна и коалицията, която бе готова да подкрепи „сините“ при тяхно крайно действие. Според запознати още пет клуба са били готови да ги последват. Твърди сред тях са били ЦСКА 1948 и Локо (СФ).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки