Сензациите в пресата: Али Соу ще води „червената“ атака на „Лаута

Турски мениджъри и Хубчев на Берое – Ботев, Локо Пд не е уредил новия вратар, врътнаха подъл номер на Митрев

Сензациите в пресата: Али Соу ще води „червената“ атака на „Лаута

Най-интересните теми от българския печат днес, 1 ноември:

 

 „Тема спорт“: Али Соу ще води атаката на „Лаута

 

ЦСКА ще излезе с нов централен нападател в предстоящия двубой с Локо Пд за първенство. Авторът на два гола за купата срещу Витоша (3:1) Али Соу ще стартира на "Лаута" вместо намиращия се в лоша форма Мауридес. В стартовите 11 на "Лаута" ще попадне и Бикел, който ще замени Антов. Най-вероятно ЦСКА отново ще играе в схема 4-1-4-1, както излезе срещу Витоша. Именно Бикел ще действа пред защитата. Почти сигурно пък Малинов ще запази титулярното си място за сметка на Ти-аго. Родният национал ще е натоварен с по-офанзивни функции. Срещу Витоша той се отличи с два извеждащи паса към Десподов, но крилото изпусна да вкара и в двете ситуации. Треньорът Ел Маестро отново ще трябва да извади извън групата един от чужденците, които нямат паспорти от ЕС. В момента на разположение на Нестор са 4-ма - Мауридес, Соу, Евандро и Жеферсон. От сметките най-вероятно ще отпадне Евандро, както бе срещу Витоша.

 

„Тема спорт“: Турски мениджъри и Хубчев на Берое – Ботев

 

Турски мениджъри, работещи с грандовете в страната, ще изгледат днес на живо двубоя между Ботев Пловдив и Берое. Основна цел на тяхната визита е звездата на канарчетата Тодор Неделев. В ложите ще седнат хора на Трабзонспор, Фенербахче и Бурсаспор. В последния тим като треньор на вратарите започна наскоро шефът на ДЮШ на заралии Ивко Ганчев. Под Аязмото ще бъде и селекционерът на националния ни отбор Петър Хубчев. Той е бивш старши треньор и на двата днешни съперника. В съставите на канарчетата и зелено-белите има доста негови избраници. Повечето са в Берое - Бандаловски, Райнов, Цонев, докато в Ботев е Неделев. Хубчев искал да види по-детайлно играта на Стивън Петков от жълто-черните и на младия Кристиан Димитров.

 

„Меридиан мач”: Деца врътнаха подъл номер на Митрев

 

Вратарят на Левски Божидар Митрев стана жертва на подъл номер от страна на децата, които гонят топката. Един от малчуганите го остави без вода, след като успя да го издебне и разсипа каквото имаше останало в шишето му, което стоеше до мрежата. Така Митрев остана жаден през добавените 30 минути.

Полицията пък имаше доста работа след дузпата на Рейш, който с пропуска си взриви трибуните. Фенове на Левски пробваха да нахлуят на терена, защото „моряците" започнаха да се радват точно пред тях. Агитката на домакините пък също не стоя мирно, но бе спряна от униформените.

 

„Тема спорт“: На „Лаута“ не са уредили хърватския вратар

 

Локо Пд ще бъде с юношески вратар на пейката и срещу ЦСКА, разбра "Тема Спорт". Преди две седмици смърфовете подписаха с хърватския страж Михай Ромац. 20-годишният вратар обаче още не е картотекиран и това няма да се случи преди двубоя с армейците в събота. Документите му все още не са напълно уредени. За последно Ромац е играл в хърватския елитен РНК Сплит, но няма участие за представителния отбор. Вратарят подписа за 3 години. Срещу ЦСКА ще пази титулярът Мартин Луков, а резервен страж се очаква да е юношата Йордан Йотов, който бе на пейката в последните 3 срещи. Той обикновено играе за формацията до 19 г. По-рано през сезона Акрапович взимаше в групата друг юноша - Павлин Евтимов. Скоро на линия ще е и Илко Пиргов, който се възстановява вече 6 месеца от скъсани връзки на коляното. Той обаче ще може да попада в групата след паузата за националните отбори. Локо Пд ще проведе контрола в двете седмици без официални мачове, но все още не е намерил съперник.

 

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки