Национален селекционер отива на Междуконтиненталната купа по плажен футбол в Дубай

Симеон Христов ще гледа на живо срещите от последния турнир за годината

Национален селекционер отива на Междуконтиненталната купа по плажен футбол в Дубай
Треньорът на националния отбор на България по плажен футбол Симеон Христов ще бъде част от последния за сезона голям турнир - Междуконтиненталната купа в Дубай.
 
Той получи покана от организаторите и ще представлява страната ни на събитията, които ще съпътстват турнира. 
 
Освен, че ще изгледа срещите от надпреварата за последния за годината трофей в бийч сокъра на международно ниво, той ще посети и всички мероприятия, върхът на които ще е е грандиозната гала-вечер, на която ще станат ясни най-добрите играчи и треньори през сезона и призьорите в останалите категории на световната федерация.
 
В Дубай ще се вземат важни решения за престоящия сезон в плажния футбол, който се очаква да бъде най-натовареният в историята на този спорт.
 
Догодина има няколко изключителни събития, като гвоздеят ще бъде световното първенство в Парагвай. Европейската олимпиада в Минск и първите в историята плажни игри в Сан Диего са другите две събития, които привличат вниманието в световен мащаб.
 
Като се прибавят ЕВРО лигата и Шампионската лига на Европа, както и континенталните квалификации за финалите на планета, през 2019 г. се очертава най-динамичният и тежък календар за отборите и играчите в най-атрактивната разновидност на футбола. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки