Заглавията на Острова: Моуриньо излита от Ман Юнайтед, ако тимът не продължи в Шампионска лига

Гарет Саутгейт включва Уейн Рууни в отбора на Англия срещу САЩ

Заглавията на Острова: Моуриньо излита от Ман Юнайтед, ако тимът не продължи в Шампионска лига

Най-интересните теми в пресата на Острова днес, 4 ноември:

 

Sunday Mirror

 

- Агенти използват заплатата на Алексис Санчес като помощ при преговорите с Де Хеа и Марсиал, които Манчестър Юнайтед се опитва да задържи с нови договори.

 

- Жозе Моуриньо разбира, че работата му в Юнайтед е застрашена, ако не класира отбора във фазата на директните елиминации в Шампионска лига.

 

- Челси може да не успее да привлече Жоао Феликс от Бенфика, след като португалският тим предложи на футболиста нов договор, който е с клауза за откупуване на стойност 105 млн. паунда.

 

- Мидълзбо започна преговори с Евертън за постоянен договор с Мо Бесич.

 

The Sun

 

- Уейн Рууни ще бъде включен в тима на Англия от Гарет Саутгейт, като той ще бъде капитан на „трите лъва” срещу САЩ на „Уембли”.

 

- Челси и Манчестър Сити ще се борят за подписа на тийнейджъра Бали Мумба от Съндърланд.

 

- Евертън предлага Адемола Лукман като част от сделка за Аарън Ван-Бисака от Кристъл Палас.

 

Daily Star

 

- Тотнъм набеляза халфа на Бока Хуниорс Вилмар Бариос, но „шпорите” се опасяват, че ще бъдат въвлечени в трансферна война за него с Реал Мадрид.

 

The Mail

 

- Шефът на академията на Тотнъм Джон Макдермот, директорът на академията на Ливърпул Алекс Ингълторп и Лес Фердинанд са кандидати да заместят Дан Ашуорт като технически директор на ФА.

 

- От Манчестър Юнайтед заявиха, че Неманя Матич е решил да не носи мак на своя екип в мача срещу Борнемут, поради „лични причини”.

 

Sunday Telegraph

 

- Пеп Гуардиола опроверга твърденията за „тактически нарушения”, правени от Манчестър Сити, казвайки, че никога не би наредил такова нещо на своите футболисти.

 

- Правителството в Англия ще се противопостави на всяка потенциална „Европейска Суперлига”, тъй като смята, че така ще бъде заплашена „културата на спорта в Англия”.

 

Sunday Express

 

- Полузащитникът на Арсенал Аарън Рамзи е готов за трансфер в Байерн Мюнхен, след като немският тим проявява интерес да подпише с него като свободен агент през лятото.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки