ЦСКА получи нова покана от Евопейската лига

Спонсор с мил жест към школата на "червените"

ЦСКА получи нова покана от Евопейската лига

Още един отбор на ЦСКА -  юношите до 15 години, получи покана и ще вземе участие в Европейската младежка баскетболна лига. Състезанието ще се проведе в два турнира в Орадея и Истанбул, където момчетата ще премерят сили със свои връстници от Италия, Чехия, Сърбия, Турция и Румъния. Тимът на "червените" до 16 г. също участва в престижната надпреварара в своята възраствова група.

 
В края на изминалата седмица, по време на снимките за новия календар на клуба, треньорите и децата от школата на БК ЦСКА, бяха приятно изненадани от генералния си спонсор VIVACOM. Телекомът подари 90 броя топки Molten BGM по случай стартирането на новия баскетболен сезон. Топките са от най-високия клас на качество и с различни размери, напълно съобразени с нуждите на възрастовите групи  и изискванията на клубa.
 
Робeрт Гергов, Председател на УС на БК ЦСКА, благодари на VIVACOM за поредния жест на подкрепа, която оказва на клуба и за многобройните усмивки, които се появиха на лицата на децата и техните треньори при вида на толкова много нови топки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки