Капитанът на Балкан се контузи

Венци Петков е с разтежение след мача с Ларнака

Капитанът на Балкан се контузи

Гардът Венцислав Петков е с леко мускулно разтежение след мача срещу АЕК Ларнака снощи, който Балкан загуби със 77:78 в мач от четвъртия кръг в група "В" на турнира за Купата на ФИБА-Европа.

В началото на втората част той получи сериозна болка в областта на хълбока и трябваше да напусне игра.

Днес той премина медицински преглед на ехограф, който показа, че няма разкъсване в коремната област, съобщиха от клуба на своя сайт.

Капитанът на Балкан вече има назначено лечение като ще има нужда и от почивка, за да се възстанови напълно.

Междувременно, отборът на Балкан посети днес един от своите спонсори в последните няколко години - италианската компания за произвоство на термични принтери APS.

В модерния индустриален парк на фирмата в Ботевград вицешампионите бяха посрещнати от мениджъра на производствената база в Ботевград и генерален директор, отговарящ за бизнес развитието на фирмата - Робърт Коури.

Той представи пред тях дейността на фирмата, показа различните компоненти, които се произвеждат и сподели, че той също е голям фен на отбора и също гледа мачовете им.

По време на представянето Коури разговаря по различни теми и сравни производството у нас със Силициевата долина. Той се зарадва да разбере, че в отбора има и негов сънародник - французинът Александър Гаврилович , но се запозна поотделно с всеки играч.


По време а срещата той разкри пред отбора, че е възможно да бъде организирана контролна среща с местния отбор от неговия роден град във Франция - Шоле.

Старши треньорът Небойша Видич също беше впечатлен от мащаба на фирмата и подари от името на отбора зелен шал на Балкан, с който Робърт Коури да посещава мачовете на отбора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки