Милан и Бетис се хиксираха в Севиля, "росонерите" дадоха нови жертви (ВИДЕО)

Освен две точки, италианците изгубиха нови двама играчи за дербито с Ювентус

Милан и Бетис се хиксираха в Севиля, "росонерите" дадоха нови жертви (ВИДЕО)

Бетис и Милан завършиха при равенство 1:1 мача си от група F в Лига Европа, изигран в Испания. Двата отбора показаха по две лица в двете полувремена и резонно поделиха точките тази вечер. 

Първото полувреме на мача в Севиля определено бе в полза на домакините. Въпреки че първият по-опасен изстрел дойде от Хакан Чалханоглу в 7-та минута, в 12-та Бетис поведе в резултата чрез Джовани Ло Селсо, който беше намерен с перфектен пас отляво и защитата на Милан се оказа неподготвена за тази акция на домакините. 

В 28-та те можеха да поведат с 2:0, но Антонио Санабрия не успя да засече перфектно подаване отното отляво и топката мина встрани от вратата на Рейна. Малко по-късно отново Чалхаонглу стреля извън наказателното поле, но ударът му беше спасен. 

След почивката обаче Милан излезе преобразен и в нова тактическа постройка на терена. Италианският тим заигра много по-остро и ударите към вратата на Пау Лопес. В 62-та минута Сусо стреля прекрасно фалцово отдясно, но стражът на домакините изби със сетни сили.

Само две минути по-късно обаче Милан получи право да изпълни пряк-свободен удар от същата част на терена и осмицата на "росонерите" центрира технично, като топката не бе засечена от никого и влетя в левия ъгъл на Бетис за 1:1. 

Милан продължи да прилага натиск и атаките им бяха по-чести. В 82-та минута се стигна до неприятен инцидент, в който халфът на гостите Кеси влезе неразчетено с бутоните напред в гърба на своя съотборник Матео Мусакио и бившият защитник на Виляреал имаше нужда от спешна медицинска помощ предид а бъде изнесен на носилка и с шина на врата. 

Две минути преди края пък друг основен футболист на "росонерите" Хакан Чалхаонглу също бе сменен принудително, след като получи проблем и така списъкът с контузени играчи преди дербито с Ювентус през уикенда стана огромен. 

Така Бетис остава лидер в група F с 8 точки, Милан е на второто място със седем, колкото има и Олимпиакос , а Дюделанж е последен с нулев актив. 

Предпоследният Гранада си тръгна с точка от Билбао (ВИДЕО)

След равенство 1:1

Късен автогол спаси Юве срещу Каляри (ВИДЕО)

Лацио удари Дженоа

Айнтрахт спечели с обрат битката за Европа (ВИДЕО)

Аугсбург падна с 1:3 във Франкфурт

Мениджърът на Ковънтри: Срещаме най-големия клуб в света

„За Манчестър Юнайтед е нормално да играе на това ниво“, смята Марк Робинс

Тен Хаг се прицели във ФА Къп

Вижте какво заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Клоп: Имаме шанс, ако спечелим оставащите мачове

„Ливърпул е длъжен да покаже отново глад за победа срещу Фулъм“, смята мениджърът

Гуардиола: Не сме машини

Ерлинг Холанд е под въпрос за полуфинала с Челси

Александър-Арнолд: Ще се раздадем в оставащите мачове

„Нещата не зависят само от нас, но ние ще се постараем“

От Байерн: Гнабри и Сане са под въпрос за Реал

"Имам споразумение с клуба, то е съобщено и е в сила", посочи Тухел

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки