Руснаци триумфираха при спортните двойки в Япония

Забияко и Енберт си осигуриха участие на финала на Гран При

Руснаци триумфираха при спортните двойки в Япония
Руснаците Наталия Забияко и Александър Енберт спечелиха титлата при спортните двойки на турнира от сериите Гран При по фигурно пързаляне в Хирошима (Япония).
 
Руският дует, който е сребърен медалист отборно от олимпиадата в ПьонгЧанг 2018, събра сбор от 214.14 точки, след като получи най-високи оценки в кратката и във волната програма.
 
Така Забияко и Енберт си осигуриха участие на финала на Гран При през декември. Втори останаха Пън Чън и Цзин Ян (Китай) с 207.24 точки, а трети са Кирстен Муур-Тауърс и Майкъл Маринаро (Канада) със 190.49 точки.
 
Руснаците Тифани Загорски и Джонатан Герейро спечелиха ритмичния танц при танцовите двойки на турнира. Те получиха за изпълнението си 75.49 точки.
 
На втора позиция до момента са Кейтлин Хауайек и Жан-Люк Бейкър (САЩ) със 70.71 точки, а трети са Рейчъл Парсънс и Майкъл Парсънс (САЩ) с 69.07 точки. По-късно днес е волната програма при жените и при мъжете, а надпреварата завършва в неделя с волния танц при танцовите двойки и с галаспектакъла на призьорите.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки