Левски гост на 115-годишнина на хърватски клуб

Отбелязаха празника с кръгла маса на тема „115 години жените в спорта“

Левски гост на 115-годишнина на хърватски клуб
Спортен клуб “ЛЕВСКИ-Спорт за всички“ беше част от тържествата по повод 115-та годишнина на HAŠK Mladost . 
 
Най-големият хърватски клуб HAŠK Mladost отбеляза своята годишнина с международна кръгла маса на тема „115 години жените в спорта“ и тържествена церемония в старата сграда на парламента, организирани под патронажа на президента на републиката, Колинда Грабар-Китарович. 
 
В събитието взеха участие и други представители на Европейската асоциация на многоспортовите клубове /EMCA/, Wiener Sport-Club /Австрия/, Olympiacos S.F.P. /Гърция/ и Ferencvaros Budapest /Унгария/. 
 
Генералният секретар на Спортен клуб „ЛЕВСКИ – Спорт за всички“ и президент на EMCA, Ванина Миланова, беше ключов лектор на кръглата маса, с представяне на многогодишната традиция на дамите от Левски в развитието на спортната практика и управление на спортни организации от национално и международно значение.
 
По време на церемонията тя отправи приветствие към хърватските партньори от името на европейската организация и българският клуб с акцент за техния принос в развитието на масовия спорт в Европа. Миланова връчи и два специално изработени плакети от EMCA и от президента на СК „ЛЕВСКИ – Спорт за всички“, Люсиен Велчев.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки