Стана ясно защо Гуардиола се скара на Стърлинг

Вижте с какво звездата ядоса треньора си

Стана ясно защо Гуардиола се скара на Стърлинг
Перфекционизмът на Джосеп Гуардиола изкристализира секунди след последния съдийски сигнал на дербито на Манчестър, в което "гражданите" надиграха категорично "червените дяволи" и спечелиха с 3:1 на "Етихад Стейдиъм".
 
Първото, което направи испанецът след края на мача, бе да отиде до Рахим Стърлинг и да му се скара за един епизод в края, който изглеждаше на пръв поглед незначителен предвид резултата.
 
"Гражданите" владееха дълбоко в половината на Юнайтед в добавеното време и се опитваха да задържат топката, разменявайки си къси пасове. Стърлинг, Сане и Фоудън бяха главните действащи лица в това упражнение.
 
Английският национал обаче реши в един момент да спре размяната на подавания и започна да прави финтове около тъчлинията, след което Фелаини му изби топката. Проявата на Стърлинг първо изнерви Хуан Мата, който му направи забележка, а след това и самият Гуардиола се намеси. 
 
"Той направи едни движения с краката си, които можехме да си спестим, но е млад и ще поправи тези неща", обясни накратко Гуардиола след мача. 
 
Иначе Стърлинг, който преди няколко дни подписа нов договор с клуба, изигра поредния си силен мач и имаше съществена роля за първия гол на Манчестър Сити. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки