Левски се насочва към Кипър за лагер през зимата

„Сините” планират да изиграят между 4 и 6 контроли

Левски се насочва към Кипър за лагер през зимата
Левски ще проведе зимния си лагер в Кипър. На това се е спряло ръководството на клуба.
 
Другият вариант пред "сините" бе възпитаниците на Славиша Стоянович да се готвят в турския курорт Анталия. Желанието на ръководните фактори обаче е отборът да тренира на Острова на Афродита, като там ще бъдат изиграни от 4 до 6 приятелски срещи.
 
В момента "сините" са в почивка. Те ще бъдат събрани от Стоянович в сряда на "Герена". Тогава играчите ще изслушат здраво конско за представянето си срещу Черно море на "Тича", което бе загубено с 0:1. Треньорът бе много ядосан след двубоя и заяви, че "не може да се печели без сърце".
 
Травми в състава на Левски лекуват Богдан Вашчук, Илия Димитров и Ривалдиньо. Холмар Ейолфсон пък се възстановява в родината си след операция на коляното. От лагера на националния отбор за мачовете с Кипър и Словения от турнира Лига на нациите бе освободен Иван Горанов. Той лекува контузия в областта на ребрата.
 
Левски ще играе контрола с Монтана по време на паузата. "Сините" ще срещнат на "Герена" втория в класирането на Втора лига в събота, 17 ноември. Двата щаба са преценили спарингът да започне в 11:30 часа.
 
Монтана, който е воден от Ферарио Спасов, има актив от 30 точки след 14 двубоя във втория ешелон, като все още не познава вкуса на загубата - 8 победи и 6 равенства.
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки