Ивайло Петев: Имаме реален шанс да победим Кипър

""Ангажиментът ми с Ал-Кадисия е до май месец", заяви бившият национален селекционер

Ивайло Петев: Имаме реален шанс да победим Кипър

 Бившият национален селекционер на България - Ивайло Петев говори пред колегите от "Дарик" относно новата си работа в саудитския Ал-Кадисия, а също така сподели и мнението си за предстоящата важна битка от Лига на нациите между нашите "лъвове" и Кипър.

 
"Ангажиментът ми с Ал-Кадисия е до май месец, докато свърши първенството. Целите на отбора са свързани с едно по-добро класиране от ситуацията, в която са в момента. Клубът е добре организиран, заради липсата на късмет са се натрупали загуби. Надявам се да постигна това, което искат всички".
 
"Имаме реални шансове да победим и аз искрено се надявам да победим Кипър за Лига на нациите. Видяхте, те не играха чак толкова лошо в София. Има някакъв подем при тях, защото имат няколко футболисти, които играят в чужбина, но аз съм убеден, че България има шанс да победи".
 
"Между тези 3 отбора ще е спорът за първото място. Мисля, че в лицето и на Берое, Ботев Пд и Локомотив Пд първенството е малко по-интересно тази година. Надявам се пролетта да е още по-интересно. Това е добре за българския футбол, но войната ще е между 3 отбора Левски, Лудогорец и ЦСКА".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки